• The Undertaker
    8.5k
    Vidović, Stojković, Baturina, Kačavenda, Bulat, Perković, Rukavina, Sučić...Kad i gdje će to sve igrati a da rezultat ne pati?
  • marcio amoroso
    43.5k
    Bulat
    — marcio amoroso

Gdje si njega transferirao? Newcastle?
    Mali dioničar

Ja ga nisam nigdje transferirao, ali znam da nema volje da više sjedi na klupi. Po meni itekako ima mjesta u rosteru i volio bi da ostane.
  • The Undertaker
    8.5k
    Europu, osim Baturine, sigurno neće. Ostaje HNL a tu je, po meni, premalo minuta za sve.
  • CastAway1986
    3.5k
    Ja bi Vidovića uzeo na posudbu a kupovinu bi ipak odgodio!!Dobra stvar je da ga Bišćan dobro poznaje iz mlade reprezentacije i upoznat je s njegovim vrlinama i manama!Ako se kupuje radije bi dao pare za Stojkovica!!
  • The Undertaker
    8.5k
    Ako neće igrati barem 50% ukupne minutaže radimo štetu i njima i nama. Ne vidim taj prostor jer i iskusne igrače moraš držati u formi.
  • CastAway1986
    3.5k
    U Bayern 2 je par sezona dominirao balkanski dvojac Gabriel Vidović i srbin Nemanja Motika koji je bio najbolji strijelac..Njega je kupila Zvezda ako se ne varam za 2.5M i tamo nije nimalo odskakao da bi polusezonu bio na posudbi u Austriji Lustenau gdje isto ništa nije odigrao!Pocetkom ove sezone je dobio raskid ugovora i prešao je kao slobodan u Olimpiju!Tako da ne treba imat očekivanja od Vidovića da je novi Pjaca Ivanusec i slično možda je tek bolja verzija Marina ili Špikic i mislim da je bolje neka posudba za početak!! I za Marca Pasalica su neki tvrdili da će imati 15 golova po sezoni za Rijeku pa se još nije nametnuo za prvih 11
  • marcio amoroso
    43.5k
    Baturina, Vidović, Stojković i Kačavenda definitivno neće biti odjednom u kadru Dinama.
    Rukavina će gotovo sigurno na neku posudbu.
    Perković bi morao biti rezerva Periću i Mihajličenku i skupiti ce dosta minuta.
    Sučiću je ovo prva ozbiljna sezona i sigurno ne mora imati 50% minutaže.
  • marcio amoroso
    43.5k
    I za Marca Pasalica su neki tvrdili da će imati 15 golova po sezoni za Rijeku pa se još nije nametnuo za prvih 11CastAway1986

Tek su dvije utakmice odigrane. Polako :grin:
  • Dinamouberalles
    238
    A šta ako/kad dogodine ode baturina ? Po meni bolje ih je sad uzet . Razumijem ja šta ti govoriš . Al ni majer ni ivanusec nisu imali 50 % ukupne minutaže prve sezone koliko me pamćenje sluzi
  • Zagi
    10.7k
    Pašalić je non stop ozlijeđen. To je Rijekin app.
  • Dinamouberalles
    238
    njih dvojica su uvik bila velika razlika u kvaliteti . Motika je 50 % od Vidovića
  • Dinaminjo
    1.5k
    Kolko sam cuo Mika je motorican dovoljno za LWB

Peric - Sutalo - Ristovski
    Mika - Misic - Ljubicic (Bulat) - Kaneko
    Vidovic (Stojkovic) - Baturina (Kacavenda)
    Petkovic

U zagradama dijele minutazu.
    Odreci se krila Marina i Menala, dovesti dobrog obrambenog i jedino sto nemas onda zamjenu za lwb (desno Moha, cak i Spikic)

Dobra postava, dovoljno igraca koji s klupe mogu dat poticaj

Cekamo Khapa ili barem Thalca pa da vidimo
  • Kaktus Car
    1k

Zašto bi Baturina dijelio minutažu s bilo kim? Ovo je za njega ključna sezona i ako je u stanju napraviti još korak naprijed u odnosu na prošlu i početi u kontinuitetu igrati na razini na kojoj može onda bi mogao imati stvarno vrhunsku sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.