• Facke
    6.3k
    Nema tu ni trunke istine. Znaci prve su lupali kak Dinamo novce nema kak prije prodaje nemremo nis kupiti. Za Bernauera, Kaneka i Mikija su saznali kad su transferi bili dogovoreni. Prije toga ih nisu ni spomenuli. Lupetaju a pojma nemaju u nicemu. Pa ja neznam kad su nas novinari tulike blatili ko na pocetku ove sezone. Prvo novca nemamo nemremo nikoga kupiti onda dovedemo tri igraca i obrnuta prica. Nis neznaju. To njih jebe. To im je problem.
  • Facke
    6.3k

Nema Hajduk te novce. Otkud bi imali? Vuskovica jos prodali nisu a ove nove nekak s financerati treba. Ak opet nebudu igrali europske skupine onda ja neznam kak bi oni sve te placali?! Ak nikog ne prodaju. A 3-4 milja za jednoga igraca oni nemaju osim ak im banka da kredit.
  • Orc123
    12.6k
    Dinamo prestao pratiti Titrauia na inst?
  • emilperska
    11k

Hahahahahah ne mirise na dobro..
  • Orc123
    12.6k
    :sweat:
  • Batigol86
    232
    Naljutili se, nije lajko objave...
  • emilperska
    11k

Javi mu se direkt, preduhitri Droljivarija. Sad kad vide tvoj upis, ujutro ide lesinarski clanak: "perasica stopirala dolazak alzirca u zamjenu za juricu prsira".
  • Ivdzo11
    7.9k
    Nije istina, Dinamo nije nikada niti zapratio Titraouia..... Jedino je on zapratio sluzbeni profil GNK Dinama... I dinamozg2
  • Orc123
    12.6k

Siguran?meni nekako u glavi da ga je zapratio dinamo...ako nije moja greska...ako si ti siguran onda ok....meni ko da sam vidio da ga je dina o zapratio ali stvarno nisam siguran...ako sam u gresci ispricavam se.
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Mislim da je to ovjde netko napisao, pa možda je bila fake informacija. :rofl:
  • marcio amoroso
    43.5k

Mišić
    Ljubičić
    Bulat
    Sučić
    Kačavenda
    Baturina

To je šest veznih za tri mjesta. Titraoui ako i dođe je u najbolju ruku tu negdje sa Krdžalićem ili Vrbančićem. Ja imam osjećaj da ti imaš fetiš na strana pojačanja.
  • Orc123
    12.6k

Dad vise ne znam stvarno mi nekako u glavi ko da je i dinamo njega zapratio, ko da sam vidio to ali mozda sam u krivu...jos jednom moje isprike ako sam sad bezveze ovo lupio...
  • Orc123
    12.6k

Istina, imam da. valjda se i Orsic, Uremovic, Jedvaj, Stojkovic ...koje sam zagovarao isto mogu svrstati u strance. Mozda po prababi ili šukundedi imaju Turske, Mađarske ili Njemacke krvi....
  • Ivdzo11
    7.9k
    nije sigurno bas sam gledao odmah kad je to netko napisao... Zapratio ga neki lijevi profil skroz
  • Orc123
    12.6k

Ok, hvala na ispravku., Moja greska. :up:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.