• Facke
    6.3k

Ivkovicu je bole ckometi....
  • Keyser Soze
    14.8k
    Je li realno da je u tekstu spomenuto da je obranio dva penala Maradoni :rofl:
  • Facke
    6.3k

To sam vec precital miljon pot. Saki put se to spomene kad on da intervju.

Upravo gledam Olimpiju, odlicne brani Vidovsek.
    Spasil im je sad tri put guzicu.
  • emilperska
    11k
    https://www.24sata.hr/sport/novi-preokret-u-maksimiru-dinamo-sad-zeli-tek-kacavendu-924728

Ako netko ima full clanak. Fkt ne znam koja je logika ovog da bi uzeli samo lazavendu bez Stojkovica. Clanak ne smatram klikbajtom jer Tironi rijetko pise bzvz.
  • SAS1987
    17.9k
    To sam vec precital miljon pot. Saki put se to spomene kad on da intervju.Facke

Zato što on toliko gnjavi tim penalima da se zbog toga i sam Maradona počeo drogirati.
  • LeonianWrynn
    162
    U Maksimiru ni sami ne znaju što žele. Prvo su željeli oba "lokosa" u paketu, pa samo Luku Stojkovića, a od utorka ih zanima tek - Lukas Kačavenda. Tko zna što čelnicima "modrih" donosi sutra...

Dinamo je krenuo "all in", u Maksimiru su počeli s konkretnim potezima, dovođenjem pojačanja za novu sezonu. Redove hrvatskog prvaka pojačali su Bogdan Mihajličenko i Takuro Kaneko, sljedećih dana stiže Yacine Titraoui. A navijači još čekaju "bingo", još se nadaju dolasku Lukasa Kačavende i Luke Stojkovića

To je full tekst
  • Orc123
    12.6k
    Ma nema tu istine...pa nisu ludi da ako su isti novci u pitanju a jesu, da ako biraju između kace i Stojka izaberu Kacu....nema nikakve logike to...1000 puta bi radje doveo Stojkovica jer je igrac sa puno puno puno vecim limitima...
  • miro
    7k
    Hm...recimo da malo preplatimo Kačavendu, a Luku ostavimo još godinu dana u Lokosima, nakon koje je on slobodan igrač i dođe k nama
  • LeonianWrynn
    162

Ma ja ti tu više manje ništa ne vjerujem, svako ljeto se svašta piše, dovest ćemo ovog/onog, pa deal propadne u zadnjoj minuti, pa ovaj nije dobio vizu, pa je u zadnjem trenutku netko ponudio više...

Na kraju krajeva, i sam Fabrizio Romano je dao here we go da Livaković odlazi u Fenerbahce i vidjeli smo kako je to završilo

Ovdje je najpametnije čekat službene objave i kraj prijelaznog roka i tjt, ove novinare bolje ne shvaćat ozbiljno
  • marcio amoroso
    43.5k
    Hm...recimo da malo preplatimo Kačavendu, a Luku ostavimo još godinu dana u Lokosima, nakon koje je on slobodan igrač i dođe k namamiro

Do 2025. Stojković ima ugovor po Transfermaktku i Sofi.
  • miro
    7k
    Hm...onda sam se zajebo :lol:
  • Zagi
    10.7k
    Kaj nebi imalo logike.
    Ivanušec ostaje još ovu sezonu, taman iduću nam treba Stojković.
    Nek igra dečec, bezveze da trune na klupi. Ima tko nas tko će biti zamjena Ivanušecu. Za to nam ne treba.
  • marcio amoroso
    43.5k

I ja sam iskreno mislio da je još godinu dana, ali sam provjerio.
  • Nogo
    8.4k

I ne znam neki klub ponudi 3,4m i on ode nama ispred nosa. Još samo fali da ode u Hajduk. Kako god treba ga uzeti na vrijeme.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Lupao je i Tironi jako puno u zadnje vrijeme.. ne vjerujem u ovo niti pol % jer nema baš nikakvog rezona
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.