• Neki tip
    21.3k
    Orc i Mykhaylichenko se čuju preko Instagrama. A njega svi frendovi zovu Miki. Vjerojatno i tu informacija o višegodišnjem ugovoru 1+1..OsamŠest

Je..bas me zanimalo da li Olivari i SN su u pravu, i jesu....1+1 je ugovor ...
    Decko je full normalan
    Orc123

Ak tebi na Instagramu odgovara na pitanja kakav je ugovor potpisao, onda ja i nisam sasvim siguran da jest.
  • San Lorenzo
    19.9k
    Kako,tj. na kojem jeziku se dopisuješ s njim kad nezna engleski?
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Kolega Orc, meni se cini da tebe neko fino prca
  • ksapi
    5k

ili on prca sve nas vec tjednima :rofl:
  • Neki tip
    21.3k

Očito čovjek bolje nego ja razumije važnost korištenja društvenih mreža.

Kad netko nekom nepoznatom (pa makar to bio i navijač, a informacija javna - pobogu što je onda ne potražiš, nego njega piliš, kad smo već kod toga) preko instagrama odgovara na pitanja o svom ugovoru, meni to zvuči ko ludost, a tebi ko dokaz normalnosti čovjeka koji ne glumi zvijezdu, nego je blizak navijačima.

Jaz generacija ti je to moj Orc.
  • CastAway1986
    3.5k
    Mislim da je ugovor ipak na 4 godine!
  • San Lorenzo
    19.9k
    Danas su na redu pregovori za Kačavendu i Stojkovića.
  • Patak
    3.5k
    A kaj nisu jučer bili na razgovorima? Koliko dugo se moraš razgovarati kad se trebaš dogovoriti samo o cijeni i nekim opcijama za kasnije...Jer igrači su spremni, samo još dogovor klubova.
  • San Lorenzo
    19.9k

Odgođeno je za danas jer smo jučer potpisali igrača koliko nismo u godinu dana.
  • bbb medimurje
    4.2k
    Veli sikic da je za stojkovica u vrlo ozbiljno igri i hajduk
  • Dinaminjo
    1.5k
    Prodavac uvijek govori istinu i samo istinu
  • Captain America
    20.4k
    O tekličkinom potpisu ovisi dolazak Freya, struka je dala blagoslov. Mogli bi ovaj tjedan svaki dan rješit jedno predstavljanje :cool: Pozdrav marketingu, konačno će nešto radit.
  • Patak
    3.5k
    Gledam tog Freya, bio je u Fenerbahceu, nakon godine dana su ga počeli posuđivati, onda su ga prodali Antwerpenu koji ga je isto posudio Shalkeu nakon dvije godine. U Antwerpenu je imao dobru statistiku golova, asistencija baš i ne, a u Shalkeu nije cijelu sezonu gol zabio. Nigdje se nije zadržao, ne znam koliko će nam on pomoći, moguće je da je npr. Kulenović bolji od njega.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Veli sikic da je za stojkovica u vrlo ozbiljno igri i hajdukbbb medimurje

S čim? S ovim što šikić traži po medijima morali bi nekoliko puta probiti svoju rekordnu plaćenu odštetu...a prodali nisu nikoga. Šta su alkemičari pa stvaraju zlato iz šarafa pomoću kamena mudraca?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.