• diebalo77
    268
    Sad čekamo Tsubasu Ozoru
  • mali M
    8k
    ova tema ima 23.800 upisa hahaha bolesniciGražvydas Mikulėnas
    ma u pet godina.. kaj ti je to... 13 upisa dnevno.. to xyz sam natuče u 15 minuta
  • Dinaminjo
    1.5k
    Koji broj na dresu?
  • Droljo
    18.7k
    Kako je to visegodisnji ugovor?Orc123

Kak nije? 1+1=2 i 2 je više godina od jedan.
  • Neki tip
    21.3k
    olivari i dalje po svom...dinamo potpisao Miku na 1+1 kako du i najavili! Kako je to visegodisnji ugovor?Orc123

Opusti se, Orc, diši jebemu, prvo pojačanje je stiglo. Da je ugovor višegodišnji piše u službenoj objavi GNK Dinamo.
  • Keyser Soze
    14.8k
    Ako je Orc sretan i ja sam!
  • Šteco
    986
    Prije cca 24 sata drama, propalo, otpalo, milijuni, avioni, 10 stranica. A onda klasika, sve padne u vodu. Lijepo sam napisao...

Naši mediji su postali dno dna. Ništa im ne vjerujem, posebno određenim "insajderima" s "pouzdanih informacijama" koji su donedavno za odojak pisali tekstove pa su sada ogladnili.Šteco
  • Rex Ramae
    3.5k
    Da je ugovor višegodišnji piše u službenoj objavi GNK Dinamo.Neki tip

4 godine je ugovor :)
  • DiddyGuela
    3.8k
    Bravo za upravu/Šimića.

Ovo je odrađeno na pravi nacin i u pravo vrijeme.
    Vjerujem kako mozemo ocekivat jos kojeg igraca u naredna 2 tjedna. Japanaca vjerojatno tokom ovog tjedna.

Znaci - radi se!
  • mali M
    8k
    da da... samo dalje šutit i radit.. neki svi sami sebi skaču u usta... prvo Dinamo, a onda se pozabaviti sa kilavcima.. ako će biti vremena
  • Neki tip
    21.3k
    Shvaćam, ne muči mene na koliko je (a i vidio da na više mjesta piše 4), nego pokušavam Orca smiriti, jer ga je uznemirilo što neki pišu da je višegodišnji pa mu napomenuh da je doslovno tako navedeno u klupskom propćenju.
  • Rex Ramae
    3.5k
    Ma znam da ne muči nego mi ti prvi bio za kvotanje a imali smo isti cilj.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Danas nakon 3 tjedna odmora prvi dan na poslu. I predivan ispade. Ukrainac, naš, ratnik, lijevi bek, kojim odbijamo i ljubu u sredi, ma fenomenalno. Na kraju svaka čast upravi, Dariu na ovako odrađenom poslu. I čestitke svima vama Dinamovcima. Jeben ždrijeb ali sad idemo još jače
  • Neki tip
    21.3k
    Danas nakon 3 tjedna odmora prvi dan na poslu.Kujtim Shalla

Naš Kujtim 3 tjedna srče Velebitsko u Puli i jedva ga za čuti.

Potom ga eto nazad u pečalbi i odmah prvi dan po povratku, kad običnog malog čovjeka dočeka hrpa posla po povratku s godišnjeg, on tipka na Zoni...

I onda kažu da se u tuđini jede kruh sa 7 kora, ccc..
  • DiddyGuela
    3.8k
    Mihajličenko je potpisao na četiri godine, a godišnja neto plaća bit će mu 400 tisuća eura

- Piše index.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.