• deda
    34.1k
    Neka je njega što duže kod nas.
  • Eduardo
    20.9k
    Ovo je bila 51. utakmica na klupi Dinama i treći osvojeni naslov, doduše prvi baš onaj pravi iza kojeg stoji samo on i nitko drugi.

51 utakmica - 39 pobjeda - 4 poraza - 8 nerješenih... Gol razlika 99:28 (plus 71)... Cleansheet 31 utakmica... nismo zabili gol u 5 utakmica
  • Infinity
    16.6k
    Kad uzmes u obzir da se tu odigralo vise ozbiljnih euro utakmica, jebeno jebena statistika.
  • LovroZG
    1.3k
    U Europi smo na 9 pobjeda, 4 iksa i 3 poraza. Gol-razlika je 28:13.
  • 000
    946
    - Ovosezonski iskorak bio je značajan, ali na tome se ne želimo zaustavljati. Prvo treba sezonu završiti na način koji nam priliči, a potom napraviti još jači Dinamo koji će za cilj imati ulazak u Ligu prvaka. Imamo snage, znanja, kvalitetu i klub za kojeg je velika čast raditi.
  • 000
    946
    Duboko je infiltriran u sastavljanje ekipe za sljedeću sezonu što sugerira da namjerava nastaviti voditi Dinamo.

- Jako puno radimo na slaganju ekipe. Skautiramo, već smo obavili i neke razgovore s potencijalnim pojačanjima. Kad 19. lipnja krenemo s pripremama, bit će nekoliko novih imena. Koliko, rano je reći. Puno toga će ovisiti o transferima, hoće li to biti četiri odlaska i četiri dolaska ili možda sedam - sedam, vidjet ćemo, ali nećemo se natrpavati jer imamo i puno mladih kojima želimo dati šansu.
  • Hipo
    406
    Kad se samo sjetim kad je bjelica postavljen za trenera...

istog trena je cijela hr konkurencija postala zavidna na tome :smile:

Mogu tek mislit kako je sada nakon svih ovih uspjeha i nastavka suradnje.

A prije mjesec dana se naziralo da bi bjelica mogao otic za novim izazovima i boljim ponudama.

P.s. nema vise teme prijedlozi...
    Mozete li pdf utakmice stavit ispod dz a iznad igraca, hvala.
  • BluePhone67
    4.1k
    P.s. nema vise teme prijedlozi...
    Mozete li pdf utakmice stavit ispod dz a iznad igraca, hvala.
    Hipo

https://www.zonadinamo.com/discussion/115/prijedlozi-kritike-pohvale
  • Kwedi
    3.9k
    - Ja iskreno mislim da ljudi kod nas ne vole nogomet, više vole nekakve događaje. Evo, kod nas nema nekog fanatizma oko hokeja na ledu, a kad je Medveščak bio popularan prije 5-6 godina, to su bile pune dvorane. To su bili događaji. A sada na hokeju na ledu nema skoro nikoga. Jednostavno, ljudi ne vole hokej na ledu. Kao što ne vole nogomet. Ili je takvo stanje u društvu, pa su ljudi preopterećeni svojim problemima. Pa na sport idu samo u specifičnim situacijama.

- Stadion? Protiv Benfice stadion nije bio problem, zašto bi onda bio toliki problem protiv Intera ili Rudeša? Ljudima je danas najvažnije otići na neki događaj, uslikati se i staviti 'selfie' na društvenim mrežama. Kada sam bio dijete stalno sam išao u Gradski vrt na utakmice, bilo mi je svejedno jer vani toplo ili -20, ja sam to volio, želio gledati nogomet. I nije me bilo briga je li riječ o prijateljskoj ili nekoj važnoj utakmici, ja sam htio biti tamo.

- Danas su drugačija vremena, ljudi pate na događaje. Možda sam u krivu, ali to je moje mišljenje.

Dalić? Vidim to kao nedostatak respekta
    Kakav je vaš odnos s izbornikom Zlatkom Dalićem?

- Iskreno, ja još nisam niti jednom razgovarao sa Zlatkom Dalićem. Možda je to kritika, možda nije, ali da kažem drugačije - lagao bih. Nisam razgovarao niti s njegovim pomoćnicima. Puno sam pričao sa slovenskim ili poljskim, ali još nikada s hrvatskim izbornikom. Jednostavno, Dalić i ja nemamo nikakvu komunikaciju. Je li to normalno ili nije, procijenite sami.
  • deda
    34.1k
    General je izvrstan psiholog i prekrasno je spustio selektoru.
  • Dudu
    2.6k
    Odajmo postovanje generalu Bjelici. Jubilarna 50 pobjeda gospodina Bjelice u 65 utakmica.

65 nogometnih utakmica:
    50 pobjeda - 77%
    9 remija - 14%
    6 poraza - 9%

Kakve brojke, od mogucih 195 bodova Dinamo ne uzeo 159 sto je 2,45 boda po utakmici. :)
  • Hipo
    406
    Mislim da bjelica u osijeku neće poslat na teren nikog iz prve postave za budimpeštu.

Preveliki ulog je u igri.
    Potpuno otvoren put u ligu prvaka.

Vjerujem da se na dilaveru dovoljno opekao.

Dakle očekujem rezerve na terenu, u suprotnom nije normalan.
  • Hipo
    406
    rosenborg

bjelica je sjebao kad nije uveo majera i gavrana u 70.minuti.
    igra je bila za kurac cijelo 2.poluvrijeme i morao je mijenjat puuuno prije.

uvođenje gojaka je bila dobra zamjena, ali ostale dviije preeekasno.

majer bi nam donio opasnost u prekidima i živost u sredini.
  • dinamo vitez
    371
    Mislim da si malo prestrog.. nije Rosenborg nikakva 'buranija'.. Ja sam sretan s 2-0, taman da se ne opustimo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.