• Hipo
    408
    Nadam se da je ovo zbogom komnen.
  • Infinity
    18.9k
    Sta se cilja? Spic? Sturridge je slobodan. Desno krilo? Ima Susaeta. Lijevo? Ima Ribery. Kad vec bubamo :lol:
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    što je najbolje Susaeta bi nam bio realan i čak bio pojačanje, za razliko od Lopeza...
  • Infinity
    18.9k
    Slazem se da bi bio pojacanje, a pojacao bi se i Izet, kao sto su Stoja i Leskovic odjednom malo ozbiljniji s ozbiljnom konkurencijom. Ovaj je usao i sezonu kao kapetan Bilbaa i onda je preselio na klupu u drugom dijelu sezone, moguce cak zbog nepotpisivanja novog ugovora. Bilo bi to veliko pojacanje i brzo bi usao u formu, jer je za razliku od Franje i Ive na proljece ipak skupio nesto minuta. Samo je pitanje kako mu je proslo ljeto, tj. da li kao Lukaku ima 104kg ili se drzao u redu.
  • deda
    38.3k
    Ludi Tuđen sa Sportnewsa kombinira dovođenje Lovrića iz Gorice kao zamjenu za Oršića kojeg ćemo navodno prodati. :rofl:
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    ček ček ček šta?!? :lol:
  • deda
    38.3k
    Znaš one njegove članke tipa doći će ovaj ako onaj ode
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    realno trebali bi mi novine osnovat tu na zoni i sportnetu, ionako naše novine kradu pol naših dojava i ideja za transfere igrača haha

plus ne bi bilo ovakvih fix ideja da će otić Oršić koji je jedan od 5 najboljih igrača i kao zamjena doć Lovrić za kojeg nismo ni sigurni da bi bio pojačanje za b momčad Dinama
  • Jaki
    100
    Sve su to jos prica netko je objavio sve kopirali i to je to po meni je nepotreban Maxi Lopez prestar je jedino ako je placa bas niza i placen po ucinku.
  • dinamo vitez
    640
    Ako je Bjelica amenovao, i meni je dobar. Svakako je najavio još jednog ili dva igrača da osvježi prednju liniju, pa ako je on zadovoljan, i ja sam.
  • Jaki
    100
    Sportske pisu da je na meti Lovric
  • Carrasco
    6.3k
    Lovric nije nista bolji od Cuzea,Marina,Menala... glupo je dovodit igraca na racu toga sto je odigrao dobro jednu polusezonu
  • Jaki
    100
    Ja ono sto sam gledao Lovrica rijec je o dobrom igracu i protiv nas je odigrao fino spominje se 2.5 milijuna eura e sad Bjelica je govorio bi se trebali pojačati jos prema naprijed krilo ili spica nadam se samo da Orsic ne ide nigdje.
  • Dragon1Warrior123
    4.4k
    ne kaže nitko da nije "dobar" igrač, ali po meni za te novce moraš biti minimalno kvaliteta Soudanija, Fernandeza ili Ivanušeca zbog toga što su to veliki novci za naše prilike. Plus zašto bi dovodili lijevo krilo ako nam treba jebeno desno krilo?!?! Nikakvog smisla mi nema taj transfer...

osim eventualnog ulizivanja Gorici da im ukrademo sportskog direktora ili budući stadion :rofl:
  • Jaki
    100
    Ni meni bas nije jasno jer je i tu Atiemwen koji igra krilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.