• Neki tip
    21.4k
    Uopće me ne zanima kakva bi to bila poruka Špikiću, — San Lorenzo

Srećom da nikoga ne vodiš.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Taj Kaneko tek treba dokazati da je bolji od Špikića i da zaslužuje biti ispred njega. Boga ti draga, 90% ljudi nije nikad gledalo tog Japanca, ali bi po nekima on nakon tri treninga trebao u prvih 11. Srećom trener nam nije takav diletant i sigurno ga ne bude u petak stavio od početka.
  • Neki tip
    21.4k

Ispada Ribery u primeu stiže jebate, pa je za očekivati da sam' šibneš na klupu ovog, a očito pojačanje preuzima uzde momčadi na terenu.

Svegami, ljudi uopće ne razlikuju FM od stvarnosti.
  • Fanboy
    3.1k
    Pa jel dolazi Rodrygo/Salah ili možda igrač koji u svojoj 25-oj godini prvi put napušta Japan i dolazi u Europu...Ne vidim po čemu je on to bolji od Špikića dok se ne dokaže, a kamoli da ga izbaci iz početnih 11 nakon što sleti u Zagreb.
    Treba staviti Menala u prvih 11 jer po meni Špikić nije ništa bolji, jedini razlog zašto bi Špikića ostavio ako se Japanac pokaže kao pogodak da se Špikiću nabiju brojke u HNL-u ili ovim slabijim euro pretkolima i na taj način mu se podigne cijena.
    No, mjesto u Dinamu se treba zaslužiti, a to nije čim staviš potpis ugovora ili zato što neki igrač ne zadovoljava. Nisu ni lijevi bočni zadovoljavali, ali zbog toga što Štefulj nije bio dobar sigurno nismo gurali Čabraju odmah u prvih 11 ili već ostale koji nisu zadovoljili.
  • Mr Anderson
    22.5k

I meni se čini. Hoćeš u transferima, hoćeš u samoj igri.
  • rob ljubavi
    1.1k
    Menalo je dobar super-sub u Europi ili kad nam netko lovi rezultat.

Spikic bi mogao lijevo kada ode Ivanusec, a Kaneko desno.. osim ak ne dovedemo novo lijevo krilo
  • Mlađi referent
    16.3k
    Svegami, ljudi uopće ne razlikuju FM od stvarnosti. — Neki tip

Ala ga pretjera, eto nije se i ove sezone događalo da igrač potpiše i u roku 48 sati zaigra već u prvoj? Na puno većoj razini od HNL-a. Pitanje je sasvim na mjestu.

Ja ga ne očekujem od prve, ali očekujem dobru dionicu od pola sata za njega jer Špikić je igrač manje nakon zimske pauze.
  • Neki tip
    21.4k

Pa i ja sam napisao da se nadam da će dobiti neke minute, sad jel to pola sata koliko ti pišeš ili 10-15 min koliko sam ja napisao nije presudno.

Prilično sam siguran da početi neće i ne treba.

Nikakva poruka Špikiću da se trgne to ne bi bila, ali ne da mi se dalje o ovoj hipotezi.

Bumo vidli što u petak kaže Bišćan. Hoće li propustiti priliku Špiki poručiti da se trgne i da je beskoristan od zime naovamo ili ne.
  • KlasicZg
    575

Ako je jucer Marin mogao dobiti 10 - 15 minuta. Definitivno zasluzuju to i novi igraci, prvenstveno Francuz a onda i Japanac ako dođe
  • Droljo
    32.3k
    Marin na žalost uopće nije prvoligaški igrač
  • Mlađi referent
    16.3k

Ali posprdno komentiranje kao da je dečko provalio ne znam kaj, a ne pitao sasvim legitimno pitanje je nepotrebno.

Dakle, i na većoj razini od HNL-a se igrače baca odma u vatru, nikakva ludost od Bišćana ne bi bila to napravit s Kanekom ako cijeli tjedan trenira s momčadi. A hoće li, to ćemo vidit.
  • Neki tip
    21.4k

Pa jel zna ovdje netko čitati pobogu..

Pa tko je gdje i kad rekao da mu ne treba dati 10 ili 15 minuta ili da bi to bilo neko svjetsko čudo?

Međutim, rasprava uopće nije o tome, nego:

Što mislite, bi li se Bišćan usudio odmah gurnuti u prvih 11 Kaneka — Captain America
  • Droljo
    32.3k
    Pa niti nama nebi bio prvi koji je iz aviona upadao u prvih 11. Bilo je tih slučajeva
  • Neki tip
    21.4k
    Ali posprdno komentiranje kao da je dečko provalio ne znam kaj, a ne pitao sasvim legitimno pitanje je nepotrebno. — Mlađi referent

Ovo je tebi posprdno komentiranje?

Pa nije to pitanje hrabrosti pa da bi se usudio ili ne bi usudio.

Možda da prvo odspava koji dan i uhvati ritam na drugom kraju svijeta, odradi koji trening s novom momčadi?
    — Neki tip

To sam odgovorio na pitanje. Dakle apsolutno ničeg posprdnog u odgovoru na legitimno pitanje.

Komentar o FM je došao kasnije i nakon komentara da koga briga za Špiku. Jer eto, tak se vodi ekipa, samo šibnes van jednog, ubaciš drugog pridošlog neki dan iz Japana, kog boli k kaj si prvi misli.

Rekao što mislim, obrazložio, ako nije dovoljno mi je isto ok.

Čekamo petak, bumo vidli.
  • San Lorenzo
    24.5k
    Jer eto, tak se vodi ekipa, samo šibnes van jednog, ubaciš drugog pridošlog neki dan iz Japana, kog boli k kaj si prvi misli. — Neki tip

Špikić je jučer zagnjavio svaku loptu koju je dobio, jučer istrčavamo kontru kod gola, a on, naše desno krilo i najbrži igrač lagano džogira na svojoj polovici, govor tijela takav da te napusti svaka vjera u bolje sutra kad ga vidiš.
    Onaj šut sa 16m kad je sam sebe uspio napucati u desnu nogu i prebaciti gol je presjek njegove karijere u Dinamu.
    Ne pamtim niti jednog igrača koji je dobio sezonu i pol šansi da se dokaže, na što on odgovara takvim igrama, tako da, mariti za njegove osjećajčiće bi trebao biti zadnji na listi prioriteta.
    I ne, ne očekujem Kaneka u prvih 11 protiv hajduka...ali već u utorak, možda.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.