• scooniepenn
    3.4k
    Lapsus, umor od jucerasnjeg druzenja prije i poslije tekme.
  • serbus
    4.3k

]Teška priča.... Nadam se da možemo to pogurati do dinama. Pa ima ona zaklada u dinamu za dinamovce od kuda bi se maloj moglo platiti liječenje.
  • xavier
    12.1k
    iznenadjujuce vrlo dobrog Bulatascooniepenn

Zanimljivo. Moj dojam, a i svih s kojima sam pričao, je da je Bulat (opet) bio jako loš. Niti je defanzivac, niti je playmaker (jer to nam je Mišić), niti je ofenzivac. Prespor i nedefiniran. Ako Japanac dolazi, a dolazi, riješili smo nadam se desno krilo.

No meni je upravo ta pozicija zadnjeg veznog koji bi igrao uz Mišića sad najveća potreba. Puno veća od lijevog beka kojeg će svi spomenuti.
  • Dragon1Warrior123
    3.3k
    Gle, ti s tim lijevim bekom riješiš i zadnjeg veznog jer tu onda upada Ljubičić. Više je problem tu rotacija, odnosno trebamo li u tom slučaju dovesti nekoga ili ovi smatraju da su Bulat i Sučić dovoljni.
  • xavier
    12.1k

Da je Ljubičić rješenje za prvih 11 u vezi, onda se iskreno nadam da bi tamo i igrao, a beka da bi igrao Perković. Bojim se da on u ovom trenutku nije vezni igrač.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Nije Bulat odigrao neku bajnu utakmicu, ali nije ni bio loš kako zna biti. Stalno imam dojam ko da on igra pod nekom kočnicom, valjda preveliki strah od greške. Veseli da je fizički u jako dobrom stanju, možda konačno proigra.
  • Dinamosaur
    1.6k
    Imam povjerenje u Biscana i mislim da dobro vidi na treninzima kako tko napreduje.
    Ovo jucer je od Bulata bilo ok, a dodao je i ubitacnu loptu Petku kod gola. Mislim da ce mu Biscan dat mjesto i u iducoj tekmi.
    A isto tako malog Topica mozda sad forsira da dode do konacne odluke kaj ce s njim ove sezone, po meni bi posudba bila najbolji izbor.
  • Dinamosaur
    1.6k
    jel se uopce zna kako to da je Perkovic nestao iz momcadi i rotacije?
  • Zagi
    8.3k
    Nakon kaj ga je Sahiti izvozao više nije igrao beka, a na stoperu je konkurencija u ovom trenutku ipak prejaka.
    Bude igrao lijevog stopera kad će tebati Perića odmoriti.
  • Ivdzo11
    4.3k
    Koliko je Bruno Petković važan za momčad pokazao je i susret protiv Hajduka i Dinamo bi mu morao dati novi, bolji ugovor. Kako saznajemo sve je spremno i Petković bi trebao potpisati novi ugovor

Hvala Bogu ak je istina
  • criticus
    2.5k
    Neznam jeste skužili kako je Bruno skočio s klupe i poletio uz liniju kad je livi nasrnuo na hajdukovce. Takvom Bruni treba dat ugovor kakav hoće. Uostalom, čovik i kad igra preko neke stvari je doktor.

Sad malo teorija zavjere. Bišćan namjerno forsira Topića da pokaže da nema alternativu za Brunu. Natjerat će upravu da popusti i da mu ugovor :lol:
  • Sajla
    5.4k
    Neznam jeste skužili kako je Bruno skočio s klupecriticus

Da, sinoć sam to napisao, baš mi je to diglo raspoloženje! To nije reakcija igrača koji se dogovorio da odlazi u Trabzon. Mislim da mu ni žena nije zagrijana za tu destinaciju :lol:

Sad malo teorija zavjere. Bišćan namjerno forsira Topića da pokaže da nema alternativu za Brunu.criticus

Dobra! :rofl:
  • BBBaranja
    2.6k

A i poruka za Drmića da ne računa na njega ozbiljno,a vjerojatno se želi rješiti njegovog jakog ugovora..
  • criticus
    2.5k
    Da, sinoć sam to napisao, baš mi je to diglo raspoloženje! To nije reakcija igrača koji se dogovorio da odlazi u Trabzon.Sajla

Sorry nisam vidio. Nažalost vidili smo kako je Livi reagira a di smo danas. Meni više ulijeva povjerenje što on nije standardni reprezentativac i sad godini eura mijenjat sredinu nije pametno. Trabzon je marginalni turski klub ne neki istanbulski gigant. Placu mu podebljat i nece mu se dat ic. A "prestar" je i nekonzistentan za top klub.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.