• San Lorenzo
    20k
    TiskanoArmagedon13

Kameru na mobitelu nemaš?
  • Lynx17
    4.3k
    Radi se u tisina. Kako to nekima nije (vec) jasno?
  • Infinity
    19k
    Nitko nema nista protiv rada u tisini. Problem je nerad. Sezona je pocela, a mi smo doveli rezervnog stopera.

Da smo do sad u toj tisini doveli tri pojacanja bili bi mirni.
  • Nolifer
    11.9k
    Mišljenje o Čavlini? Ima li smisla?
  • Mlađi referent
    13.5k
    Kačavenda i Stojković po SN sve bliže MaksimiruArmagedon13

Po istim novinama samo bankovna garancija dijeli tovare od Stojkovića, a da postoje značajni pomaci to bi odma bilo na webu s naslovom “SN EKSLUZIVNO DOZNAJU: Veliki transferi pred završetkom! Dinamo dovodi dva velika pojačanja”.

Tako da, k*rčina. Potpuno nebitne novine nažalost u smislu transfera
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ako dođu Kačavenda, Stojković i Kaneko to bi već bio pomak, dajte lovu za LB i time dobivamo dodatnog igrača u vezi.
  • Salva
    2.8k
    Da budem kao neki forumaši ovdje, koliko sam načuo iz krugova blizu kluba, od Stojkovića i Kačavende ništa.
  • Common Sense
    1.2k
    Dati priliku Nevistiću, čovjek ima iskustvo igranja u EL. Čavlina će biti odličan vratar, ali njemu je potrebna sezona-dvije u klubu koji ne ganja rezultat i koji može trpit njegove pogreške.
  • OsamŠest
    5.8k

Pomak u odnosu na prije 45 minuta i tvog zadnjeg posta na ovoj temi?
  • Orc123
    12.6k
    Iskreno ne vidim bas potrebu za Stojketa i Kacu i jos k tome za min 7 mil eura...jedino ako je Ivanusec prodan iako opet s druge strane ni jedan nije instant pojacanje ...ne znam, previse love a neke druge pozicije nismo rijwsili i nemamo opce igrace za te pozivije...Kaneko dolazi, imalo bi smisla Stojke jos i u slucaju odlaska Ivanuseca jos neki kapitalac ..ovako cemo ako ih dovedemo spiskati Livakovicev transfer a necemo rijesiti krucijalne pozicije ...
  • Keyser Soze
    14.9k
    U kojem sam točno dijelu kontradiktoran? Kačavenda i Stojković bi nam bili pojačanja, za razumnu cifru bi ih se trebalo dovesti, a Japanac nemre bit gori od Špikića.
  • IceMan
    3.3k
    Na nekoj stranici na Face-u piše da Petko potpisuje novi ugovor s Dinamom.

Ima istine u tome?
  • OsamŠest
    5.8k

Nisam rekao da si kontradiktoran, nemoj me krivo shvatit.

Htio sam reć da se navijači okreću od medijske objave do objave.
    Dinamo prodaje Livakovića = "otišli su Ademi i Oršić, užas ak i on".
    Dinamo kupuje Stojkovića i Kačavendu = "bit će to odlično"

To ne volim. Radije stat na loptu, pustit ih da odrade cijeli rok i tek onda sudit..
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Na nekoj stranici na Face-u piše da Petko potpisuje novi ugovor s Dinamom.

Ima istine u tome?
    IceMan

Ako ima istine to cemo znati kad objavi klub. Tko zna odakle im info, netko nagadja ili netko iz kluba. Uglavnom i ja sam se tu prosipao da je objava dresova u cetvrtak (nije bila a receno je da su to rekli u fan shopu) tako da toliko o tome

Malo citam zanimljivo koliko se ovaj Alzirac nekima cini zanimljiv i potencijal ali je zato Bakrar bio problem iako su ga imali prilike gledati za razliku od ovog drugog
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.