Iznimno teško vrijeme za navijanje danas. Jako malo zraka na Sjeveru danas. Baš sam bacio oko, veli meterorloška postaja Maksimir 86% vlažnosti, Iznimno sparno danas na Maksimiru uz 30 stupnjeva. Svaka čast ekipi ovdje sa Sjevera koji su izdržali. :smile: — Majki2111
Krovinović: Bili smo bolji od Dinama, očekujemo pobjedu u prvenstvu — Krizy
Leko:
„Crveni? To je smiješno… Dogodilo se to da nije bilo bitno je li faul ili ne, nego pomoćni sudac pokaće da je korner, a glavni sudac čeka i hoće ispasti pametan jer je on kao s centra bolje vidio. Reagirao sam previše i zasluženo je to za žuti karton, ali nije ni blizu za crveni. Na terenu mu nisam ništa osobno rekao, kasnije u tunelu možemo pričati. I onda on ide glumiti autoritet i da bude glavni lik na terenu. Hvalio sam suce di god je trebalo, ali me nervira kada netko dođe i glumi frajera, on je došao glumiti frajera. Za ovo se ne daje crveni karton, on se došao praviti pametan“. — Krizy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.