• marcio amoroso
    43.5k
    Mislite da ima sanse za Kramu u Dinamu ?Olmic

0%
  • xyz
    840

Prema TM-u 1.2 mil eura...

P.S.
    Satriano u Brest-u
  • Neki tip
    21.3k

Olmić, ti si insajder ili želiš biti insajder ili ništa od toga, ali te neki percipiraju kao insajdera.

Što god od toga bilo - radi imidža si ne smiješ dopustiti ovakva pitanja.

Mislit će ljudi da se nešto kuha.. :snicker: :wink:
  • criticus
    4.3k

aha ovo je garant Kramarić ispipava teren kako bi ga dočekali.
  • Infinity
    19k
    Šunjić je primjer igrača poznatih kvaliteta , sličnih karakteristika i relativno je dostupan.Zagi

Sunjic je dostupan, ali ne nama. Mozda financijski i mozemo da sve to podnesemo, ali sumnjam da se igrac koji ode na prvu ponudu zeli vratiti u Dinamo. Ne bi ih nikad ni pokusao vratiti.
  • Facke
    6.3k

Ma Sunjic je daleke od onuga Sunjica kad je bil v Dinamu. Odigral je katastrofalnu sezonu za Herthu, ponasal se ko zanjni idiot vu Berlinu i nije pokazal ama bas nis nis. A u Birminghamu je osim prve sezone odigral debele ispod razine. Nije to vise to. Championship ga je vrnul prema nazad. Nije nimale napredoval.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Ne znam je li spomenuto, ali Titraoui je drugi najvrijedniji igrač alžirske lige po TM.
  • Dizalica
    0
    Krama ima ugovor jos dvije godine. Tesko da ce doc, al bilo bi zanimljivo da dode.
  • Rex Ramae
    3.5k
    Ma izjavio je nedavno da uopće nema u planu povratak u HNL.
  • Lynx17
    4.3k
    Jel ovo vec bilo?

• Hamed Kone
    29

Nije baš podatak vrijedan divljenja ..kad se malo razmisli , klinac od 19 g , po Tm vrijedan milju eura - 2. po vrijednosti u Alž. ligi. - baš jebena liga.
    Gledal sam neke sažetke utakmica na jubitou..nimalo mi se ne sviđa.. al ok , kaj je tu je.
    Nadam se da bu onaj japanac došel .. kak je netko spomenul , japanske novine za razliku od naših imaju neki ponos pa ne lupetaju sranja. :-) valjda je tak
  • Schpatz
    761

A ne svida ti se… Kaj to tocno?

Ne zelim branit dovodenja igraca nego ono sto ja nikak ne volim je to odmah- negativa.
    Dovede se igrac „a ne svida mi se“ a ovo a ono. A decka nismo niti vidjeli kak igra.

Dajte neki optimizam. Klub ima ljudi koji su zaduzeni za skauting. Znaju kaj zele i kakvog igraca dovode i kj su vidjeli u tom igracu i zakljucili da takvog igraca u klubu- nemamo, da nam treba.

Kaj mi nemremo bas ali bas u nicemu bit optimisticni?

Da Dinamo dovede Mbappea ne bi bilo dobro nekima jer eto… Ne igra obranu.

I onda se napise „ne svida mi se“ ali ne napise se kaj da se o tome moze malo raspravit. Nego- ne svida mi se.

Po meni i onome kj sam vidio na yt, mali bi mogao bit vrhunski igrac. Agresivan, brz, dobar pas, dobro cita igru…
  • Hamed Kone
    29

Kakva negativa , o ćemu ti ? Ti si vidio jedno , ja drugo -meni se ne sviđa.Ni on ni francuz. Razlika je u mišljenju a to ne znači da manje volim Dinamo od tebe ili bilo koga.
    Neće mi bit problem napisat za 2 mjeseca - bio sam u krivu .. Imam svoje mišljenje i napisat ću ga . Nadam se samo da ga nije skautirao Vlak..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.