• Neki tip
    21.3k
    Mislite da ima sanse za Kramu u Dinamu ?Olmic

Olmić, ti si insajder ili želiš biti insajder ili ništa od toga, ali te neki percipiraju kao insajdera.

Što god od toga bilo - radi imidža si ne smiješ dopustiti ovakva pitanja.

Mislit će ljudi da se nešto kuha.. :snicker: :wink:
  • criticus
    5.4k
    Mislite da ima sanse za Kramu u Dinamu ?Olmic

aha ovo je garant Kramarić ispipava teren kako bi ga dočekali.
  • Infinity
    20.7k
    Šunjić je primjer igrača poznatih kvaliteta , sličnih karakteristika i relativno je dostupan.Zagi

Sunjic je dostupan, ali ne nama. Mozda financijski i mozemo da sve to podnesemo, ali sumnjam da se igrac koji ode na prvu ponudu zeli vratiti u Dinamo. Ne bi ih nikad ni pokusao vratiti.
  • Facke
    7.2k

Ma Sunjic je daleke od onuga Sunjica kad je bil v Dinamu. Odigral je katastrofalnu sezonu za Herthu, ponasal se ko zanjni idiot vu Berlinu i nije pokazal ama bas nis nis. A u Birminghamu je osim prve sezone odigral debele ispod razine. Nije to vise to. Championship ga je vrnul prema nazad. Nije nimale napredoval.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Ne znam je li spomenuto, ali Titraoui je drugi najvrijedniji igrač alžirske lige po TM.
  • Dizalica
    0
    Krama ima ugovor jos dvije godine. Tesko da ce doc, al bilo bi zanimljivo da dode.
  • Rex Ramae
    4.3k
    Ma izjavio je nedavno da uopće nema u planu povratak u HNL.
  • Lynx17
    4.5k
    Jel ovo vec bilo?

• Hamed Kone
    29

Nije baš podatak vrijedan divljenja ..kad se malo razmisli , klinac od 19 g , po Tm vrijedan milju eura - 2. po vrijednosti u Alž. ligi. - baš jebena liga.
    Gledal sam neke sažetke utakmica na jubitou..nimalo mi se ne sviđa.. al ok , kaj je tu je.
    Nadam se da bu onaj japanac došel .. kak je netko spomenul , japanske novine za razliku od naših imaju neki ponos pa ne lupetaju sranja. :-) valjda je tak
  • Schpatz
    952

A ne svida ti se… Kaj to tocno?

Ne zelim branit dovodenja igraca nego ono sto ja nikak ne volim je to odmah- negativa.
    Dovede se igrac „a ne svida mi se“ a ovo a ono. A decka nismo niti vidjeli kak igra.

Dajte neki optimizam. Klub ima ljudi koji su zaduzeni za skauting. Znaju kaj zele i kakvog igraca dovode i kj su vidjeli u tom igracu i zakljucili da takvog igraca u klubu- nemamo, da nam treba.

Kaj mi nemremo bas ali bas u nicemu bit optimisticni?

Da Dinamo dovede Mbappea ne bi bilo dobro nekima jer eto… Ne igra obranu.

I onda se napise „ne svida mi se“ ali ne napise se kaj da se o tome moze malo raspravit. Nego- ne svida mi se.

Po meni i onome kj sam vidio na yt, mali bi mogao bit vrhunski igrac. Agresivan, brz, dobar pas, dobro cita igru…
  • Hamed Kone
    29

Kakva negativa , o ćemu ti ? Ti si vidio jedno , ja drugo -meni se ne sviđa.Ni on ni francuz. Razlika je u mišljenju a to ne znači da manje volim Dinamo od tebe ili bilo koga.
    Neće mi bit problem napisat za 2 mjeseca - bio sam u krivu .. Imam svoje mišljenje i napisat ću ga . Nadam se samo da ga nije skautirao Vlak..
  • Fanboy
    3k
    Maroko, Alžir, Egipat je populacijski jako bogato područje, visoke stope rođenih i najčešće su najbolji igrači bili rođeni u Europi ( Zidan, Benzema-Alžir, Ziyech-Maroko itd.) U novije vrijeme smo imali Salaha baš iz Egipta kao ponajboljeg svjetskog igrača.
    Tako da Alžir kao područje sa preko milion rođenih godišnje sigurno ima skrivenih dosta talenata koji možda zbog manjka infrastrukture i struke nemaju mogućnosti isplivati kao Benzema, Zidane koji su imali luksuz Francuske, ali zato su sjajno tržište za mnoge male klubove jer "tko prvi njegova djevojka"...Vjerujem da tu možemo uloviti velike igrače.
  • Noel
    17.7k
    Svaka čast za spominjanje Salaha. Iako mi se ne sviđa također dovođenje alžirca nek svi pogledaju od kuda i kako je Basel doveo Salah. I u kaj se Salah nakon toga pretvorio. Zato iako mi se ne sviđa dovođenje Titravog Alžirca dajem podršku Šimiću i osobnu priliku da bi moglo bit nekaj dobroga iz toga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.