• Maximo
    799
    Kaneko nije nastupio danas?
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k

"ne zelim da se mi u to pretvorimo....da ne gledsmo stalno s visoka"

ovo smo odavno već postali, ne govorim za sebe ili neke ovdje, ali 90% navijača da
  • emilperska
    11.1k

Pa statistika mu je onako.. starta vecinu, ali ne i sve. Jako puno kartona i izostanka radi istih u Ligue 1 koja je dozvoljava crvscu igru neg HNL plus to sve u ekipi koja je ispala iz Lige. Meni to nije neka statistika da bi mi trebali zalit da nemamo nesto takvo, Moubandje je imao bolju statistku, pamtimo ga po najgorem i sad je na tribini u Sionu..
  • emilperska
    11.1k
    m8yxgdvgdwf1rg3e.jpg
    Ako su oni s ovim favoriti protiv nas, ne zasluzujemo biti prvaci..
  • Zagi
    10.7k
    Čekaj malo.
    Taj Diallo ima 26 godina, 28 utakmica u 18. momčadi league1, 0 g , 0a
    Lijevi bek, deficitarna pozicija u nogometu. Pušten besplatno.
    sofascore ocjena 6.51
    u drugoj ligi 25 utakmica, 0g, 2 a , SS ocjena 6.73

Standardan? Je , bio je standardan očito iz nedostaka konkurencije.

Nije statistika sve , a pogotovo ss često nije pravo mjerilo ali dajte.
    Da smo mi ovog doveli, iste sekunde bi me napustila sva nada u Šimića i Marića.
  • mali M
    8k
    ja moram pitati da li sam nešto propustio i Marić je ušao u klub ili? već sam tu dva tri puta pročitao Šimić i Marić
  • Neki tip
    21.3k
    Netko bi nasao neku zamjerku i Perisicu ako bi ga doveli.Infinity

Pa budimo realni, Perišić je odavno za otpis, samo bezveze zbog starih zasluga igra na lijevom krilu repstacije umjesto Orše, a kad ga čak ni Dalić više ne može trpit tamo, prebacio ga iza samo da mu nađe mjesto.

Čovjek ima skoro 35, da išta valja, ne bi ga se u klubu koji Dinamo laganini otresa htjeli otarasiti..
    :snicker:

Srećom pa je Hajduk još jadniji od tog jade Perišića pa im čak ni on neće doći, nego ovi afrički polovnjaci s dna kace sve slabije francuske lige.

(najgore mi je kad moram pisat da se zajebavam, ali evo - zajebam se malo, najte kaj zamerit, ovakvom ziceru nisam uspio odoliti :eyes: )
  • mali M
    8k
    ↪mali M Marko MarićZagi

ahahahaha, oprosti u pravu si... tolko me razbucao ovo danas s Marićem da je otišao iz Rudeša da sam se skroz stiltao
  • Ivanmtk
    1.6k
    jbg brate to natrpavanje igračima je navika našim navijačima. Bjegunac je to radio 15 godina. Ne možeš očekivati da će se odma navijači naviknut na kupovanje ciljano i kvalitetno, a ne kvantitete.
  • CrniJack
    49
    Moj je dojam da ćemo do kraja roka dovesti nekoliko igrača, ali da će na kraju mali Sučić biti najveće pojačanje ove sezone.
  • Armagedon13
    959
    Nisu navijači najavili 5 do 8 igrača,a trener prije četiri dana traži 2 do 3 igrača
  • Zagi
    10.7k
    Japanac će biti dobar ako ga dovedemo. Taman profil kakav nam treba.
  • Ivanmtk
    1.6k
    od ove ekipe kod nas može igrat samo Livaja i to umjesto Petka, a vjerujem da 80% nas ne bi Petka ostavilo na klupi zbog njega. Tako da smiješno nas je uspoređivati.. Ma da slažem se ne volim podcijenjivanja, ali mislim da su njihovi navijači u tome prvaci Europe.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.