• marcio amoroso
    43.5k

Benfica je njima došla sa 25 milijuna za Kokcua, a ne nama za Ivanušeca. To je jednostavno zakon tržišta.

Ostalo se slažem, nisu nešto puno bolji od nas i mi moramo naše igrače cijeniti. Ima jedan drugi problem tu, a taj je da je igrača koji želi otići teško zadržati.
  • Orc123
    12.6k
    Kaneko danas ni na klupi u kup utakmici, a sad jel ro ima veze s nama ili samo posteda radi utakmice u subotu ne znam....vidim da jos nekoliko prvotimaca nema ni na klupi ..ocito ih cuvaju za subotu.....vidjet cemo.
  • scooniepenn
    5.1k

Naravno, to nitko ne spori. Zato i kažem da odbijanjem takvih smiješnih ponuda i postavljanjem adekvatne ljestvice šalješ klubovima tog ranga jasnu poruku da glavne eksponate ne mogu uzimati budzašto. S druge strane, Ivanušec je potpisao recentno novi ugovor za fine novce i njegovom menadžeru Preletiliću treba jasno dati do znanja da se nikakvi pritisci s njegove strane neće tolerirati. Neka se potrudi pa nađe adekvatnu ponudu ako je tako napeto Luki otići u ovom trenutku.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    još uvijek ne znamo tko stvarno želi otići, sve je to rekla kazala. Petković ? možda , ako je pametan neće ići u Tursku. Livaković? ok, ako mu je Turska ili Villareal izazov neka ide. Ivanušec ? novine prenose da želi ići , koliko to drži vodu, pitaj Boga
  • Juznjak
    4.3k

Okej i onda ja opet postavim pitanje što sam i sinoć napisao. On želi ić, mi ga ne puštamo za sitniš, što njemu ostaje? Da bude nezadovoljan i ljut i da sabotira klub ili da upre još jače i čeka te bolje ponude. Na njemu je da izabere. Ako izabere prvu opciju neće nigdje otić, osim možda u klub koji je ispod Dinamove razine.
  • scooniepenn
    5.1k

Gle, sve se svodi na to što netko nudi, i koliko je to nama interesantno i je li uopće. Ako imaš važeči ugovor ideš samo ako su obje strane zadovoljne. Ucjenjivanjem kluba dovodiš se u poziciju da će i potencijalni novi poslodavac znati s kime ima posla, tako da si kao igrač poprilično rušiš imidž. Čak i ako je to orkestrirano od strane kluba koji te želi dovesti onda kao klub tog igrača javno prokažeš pa neka onda cijela javnost zna s kime je klub imao posla i koliko je taj igrač cijenio sve što mu je Dinamo do sada omogućio. Tu onda nema lijepog rastanka i sipanja bombona. Vjerujem da nitko od naših reprezentativaca ne bi išao u tom smjeru.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    nećemo mi imati takvih problema, mislim da su nam igrači dovoljno pametni, pogotovo nabrojana trojka.
  • Armagedon13
    959
    Ne kužim zašto se ne uloži u transfere Kačavende i Stojkovića.Za Majera i Ivanušeca smo dali 3 i 2,5M.
    Na Majeru smo već u plusu 9,5M i još čekamo postotak.Ivanušec će biti +9 do 10M
    Moraš ići u rizik,Italo kukamo da nakon Martina dolazi suša
  • mali M
    8k
    znaš kaj je problem, ja mislim da se isplati uložiti i u Frigana i Stojkovića i Kačavendu, ali ako pristanemo na ove nebulozne cijene ubuduće će stvari biti sve gore i gore...meni su svi transferi u HNL-u do 3mil maks. nitko ne traži da nam ih daju za 50.000€. al mislim da treba i pokazat zube.. ja bi na njihovom mjestu popričao i sa stojkovićem i friganom i kačavendom. prvo bez klubova da im kažem kako ja vidim stvari i gdje ih vidim i što im nudim... Pa ako misle da im je bolje kao raznim Kalaicama i sličnima otić van preskačući stepenice, neka idu.. al bi prvo zaobišao ucijenjivačke klubove
  • OsamŠest
    5.8k

Točno. Ovakva je cijena jer se ranije prelazilo preko nekih cifri preko kojih se nije trebalo.
  • Sajla
    11k
    On želi ić, mi ga ne puštamo za sitniš, što njemu ostaje? Da bude nezadovoljan i ljut i da sabotira klub ili da upre još jače i čeka te bolje ponudeJuznjak

nezadovoljan i ljut igrač koji sabotira klub ne ide na Euro 2024 jer ga nijedan izbornik takvog nikakvog i van forme neće pozvati. a ima ugovor do 2026. Ivanušec u Dinamu ipak ima malo lošiji ugovor nego Bale u Realu pa da mu je svejedno ako sjedi na klupi ;) za takvu cifru koja se spominje po medijima bi i on sam morao reći da vrijedi više. ako je imalo pametan i namjerava igrati za reprezentaciju, odradio bi ovu godinu ugovora na maksimalnoj razini, pokazao se i u reprezentaciji i nakon što pobijedimo u finalu EP nakon 15.7.2024. saslušao ponude i otišao u neki vrhunski klub.
    ali ako toliko malo vjeruje u sebe i misli da je ovo sada njegov vrhunac i da mu je ovo jedina šansa da ode van, pa još u Feyenord, nakon jedne polusezone dobre igre... ma ne, ne vjerujem da tako razmišlja, nije na mene ostavio takav dojam do sada
  • Maximo
    799
    Ma neka...samo da neko dođe...
  • Facke
    6.3k
    Evo nam japanca , nek nam bude v Dinamo ko negda Nakamura vu Celticu.
  • Maximo
    799
    Kako to misle u Augustu će igrat, mi igramo već u sedmom mjesecu :D
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.