• Olmic
    5.5k
    Feynoord ponudio 7 za Ivanuseca
    Napoli hoce Sutala

Za Ivanuseca znam da zeli ici
  • Orc123
    14.1k
    Evo Miska opet u SN kako su odbili 4mil eura od Sunderlenda, opet MLS aktualan, nejede sigurno ispod 6 mil i naravno novinar naglasava kako je to realna cijena koju Rijeka zasluzuje...zamisli ti to...oni bi 6mil eura a ovi nama nude 7 mil eura za Ivanuseca koji iza sebe ima brdo velikih utakmica i A reprezentativac. Na Kraju ce Frigiy u tursku za 3.....kakvo pumpanje cijena preko novina.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Ne vjerujem da je to Rijeka odbila, vjerojatno je Frigan jer ne želi iz HR još
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Feyenoord ce opet kao i poslije zadnjeg naslova na novi jos malo pricekat da generalno zajebu i Ajax i PSV.
    Oba kluba su ispred njih po ulaganjima, a ako nastave slat ovakve smijesne ponude pitanje je koga ce uopce dovest jer prodali su pola ekipe.
  • Patak
    3.5k
    A kak to znaš za Ivanušeca? Meni se on čini skroz zadovoljan u Dinamu. Postao je starter u reprezentaciji, a Oršić koji je otišao, a kome je bio rezerva u Dinamu je ispao iz reprezentacije.
  • OsamŠest
    6.4k
    Luka je u Podcastu rekao da nema ništa protiv ostanka. Kaj je istina, samo on valjda zna..
  • Keyser Soze
    17.3k
    Gurlica na posudbi u Bravu
  • mali M
    9.2k
    po meni je znakovito da je zadnje 2 pripremne utakmice odigrao drugo poluvrijeme kao zamjena za Josipa i PerićaCaptain America
    ma meni je sve to jasno, ali ponavljam, pa max je igrao drugo poluvrijeme sa mohom, bočkajem i klincima.. što je on tu trebao, bit hobotnica i krpat sve rupe, razigravat, možda i koju asistenciju i gol ubacit... baš bedasto razmišljanje. stavi ga u prvu momčad pa ako tamo jako kiksa daj mu opomenu, a da ne pričam šta su već gore dečki rekli, lik je došel prije dva tjedna i mi se durinjamo što nije izrastao u tom periodu u novog Gvardiola?
  • Gelipter
    4.4k
    I na kraju dana niti ne pušim priče o tome da su ljudi krivi jer klikču.vjeko1701
    To je uvijek dobro pitanje tko je kriv u toj priči, dio odgovornosti sigurno snose i jedni i drugi, iako su mediji ti koji bi trebali poštivati neke profesionalne i etičke standarde. Kužim poantu, ali mislim da ti paralela baš nije dobra. Argument da ljudi klikču antiinteligentne naslove jer to vole i prema mom mišljenju je pogrešan jer publika se odgaja. Ako im se nude samo debilni sadržaji oni će nakon nekog vremena, veliki dio njih, i tražiti takve sadržaje.
    Prema mome mišljenju, prva je pogreška ove priućene idiote bez prave naobrazbe za novinarski posao koji pišu najidiotskije i etički najneprihvatljivije škrabotine nazivati novinarima.
    Isprike na dužoj digresiji i offtopicu :sweat:

Zato jedva čekam već ova prva dva derbija da stvari sjednu na svoje mjesto iako tad će se već naći nove nebuloze o kojima se može pisati.
    "Stanimo na kraj debilnim naslovima pobjedama protiv tovara i punim tribinama!" :cool:
  • M77
    479
    Španjolski novinar Michel Maragliotti Núñez na twitteru navodi da je urugvajski napadač Martin Satriano na korak do prelaska u Maksimir, te da su klubovi već sve dogovorili!
    Satriano je napadač Intera vrijedan 7 milijuna erua, a prošlu sezonu je proveo na posudbi u Empoli FC. Inter je navodno spreman dati Urugvajca na novu posudbu uz mogućnost otkupa.
  • Laugreano
    4.8k
    To je vec bilo nekoliko puta. Samo sto je novinar urugvajac, a ne španjolac, Ali nasim novinarima je bitno clanak napisat, a da li su informacije tocne, to je manje bitno.
  • diebalo77
    268
    Samo se molim bogu da ne ode netko od glavnih četvorice jer dostojne zamjene nemamo za njih
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Mozda mi jos nismo doveli ocekivanja pojacanja ( bakar, frigan , stojkovic ) jer smo ocekivali prvi dan prijelaznog roka transfer gvardiola u city , cime bi se oslobodilo 16-20m € pa bi se time lakse disalo. I dalje vjerujem da ce pojacanja doci. A dok god se nitko od nasih reprezentativaca ne prodaje nema panike
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    pišem još jedan upis sa mišljenjem što bi po meni bilo super.

Gvardiol ode u City.
    Pustimo Drmića besplatno
    Dovedemo Satriana, Frigana, Kačavendu i Stojkovića. Sve skupa 10M. I naći kvalitetnog lijevog beka.
    Dignemo Petkoviću malo plaću da potpiše novi ugovor, zadržimo Ivanušeca, Šutala I Livakovića.
    Ako Petković ode ok, imali bi Frigana i Satriana kao zamjenu.

GK:Livaković ( Nevistic )
    RB:Ristovski Mohharami Bernauer
    CB:Peric Sutalo Sutalo Bernaeur (Perkovic)
    LB:Bockaj Perkovic (pojacanje)
    CM:Misic Sucic Ljubicic Bulat
    AM: Baturina Ivanusec
    AMR , AML: Ivanusec Spikic Kacavenda Stojkovic
    ST : Frigan Satriano ( Petkovic )
  • CISCO
    540
    Ljudi ovdje ko da su pali s Marsa pa im neke stvari nikako ne idu u glavu.

Ne, Dinamo neće potrošiti 10M na transfere, a pogotovo u ljetnom prijelaznom roku.

Jer nikada niti nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.