Brutala video. Centarsut desnom, udarac lijevom,dribling top. Bas bi ga volio vidjet kod nas. — Laugreano
ma meni je sve to jasno, ali ponavljam, pa max je igrao drugo poluvrijeme sa mohom, bočkajem i klincima.. što je on tu trebao, bit hobotnica i krpat sve rupe, razigravat, možda i koju asistenciju i gol ubacit... baš bedasto razmišljanje. stavi ga u prvu momčad pa ako tamo jako kiksa daj mu opomenu, a da ne pričam šta su već gore dečki rekli, lik je došel prije dva tjedna i mi se durinjamo što nije izrastao u tom periodu u novog Gvardiola?po meni je znakovito da je zadnje 2 pripremne utakmice odigrao drugo poluvrijeme kao zamjena za Josipa i Perića — Captain America
To je uvijek dobro pitanje tko je kriv u toj priči, dio odgovornosti sigurno snose i jedni i drugi, iako su mediji ti koji bi trebali poštivati neke profesionalne i etičke standarde. Kužim poantu, ali mislim da ti paralela baš nije dobra. Argument da ljudi klikču antiinteligentne naslove jer to vole i prema mom mišljenju je pogrešan jer publika se odgaja. Ako im se nude samo debilni sadržaji oni će nakon nekog vremena, veliki dio njih, i tražiti takve sadržaje.I na kraju dana niti ne pušim priče o tome da su ljudi krivi jer klikču. — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.