Trebali smo imati dva rasprodana derbija. Sad je vjerojatno da to neće biti tako.Bolje da brinemo koliko ćemo mi popuniti naše tribine,kao što je maloprije napisano teško da će nas biti 10000..
Sramota — BBBaranja
Trebali smo imati dva rasprodana derbija. Sad je vjerojatno da to neće biti tako. — NORTE
Ulaznice kreću prodaju 2 dana (točnije 57 sati) prije početka velikog derbija za trofej, valjda samo kod nas. — NORTE
Zagreb je u ovo vrijeme poluprazan i to je realnost. — NitkoBitan
Prosle godine na Superkupu 25.000 bilo — Rex Ramae
Realnost je da je prije godinu dana je na superkupu bilo 16.532 gledatelja i da se sad itekako moglo očekivati i više.Zagreb je u ovo vrijeme poluprazan i to je realnost. — NitkoBitan
Ovo za online sam previdio, u objavi sam skrolao do termina prodaje i tamo piše od 13.7., ali to je samo za ticket point.Clanovi mogu online uzeti karte od 7. srpnja, a neclanovi od 8. srpnja. — NitkoBitan
kako je grad poluprazan ne pije vode. — Rex Ramae
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.