• flexXy
    2.9k
    Uzeo bi im 30m i uplatio ukrajinskoj vojsci
  • vjeko1701
    15.5k
    Oprosti ali meni jednostavno postoje stvari veće od novca a ako je Dinamo klub kakvim ga smatram onda bi me bilo sram da ga sponzorira državna firma države koja vodi agresiju na tuđem teritoriju i cijelom svijetu prijeti nuklearnim ratom. Odrastao sam u ratnim i poslijeratnim godinama i ne smatram se većim od pape jer imam principe vezane uz tako nešto.
  • Klenx
    7.9k
    Sumnjam da je to istina, ali da je uopće ne sumnjam da bi tovari to objeručke prihvatili.
  • vjeko1701
    15.5k
    Koliko ja znam trenutno samo Zvezda i Zenit tako da nijedan.
  • Neki tip
    21.3k

Načelno se sa smislom tvoje poruke slažem, ali ovo bi i bez "pravedništva" bilo nekoliko koraka predaleko.
  • marcio amoroso
    42.1k

Velim, u javnosti su svi veći od Pape. Ne poznajem te i ne generaliziram niti tvrdim šta bi ti, ali poznajem brdo ljudi koji moraliziraju na netu, a rade svašta. Na netu svi puni morala i principa, a država puna nemorala i korupcije.
  • vjeko1701
    15.5k
    To je apsolutna istina. Tipkanje je jeftino, teške odluke su skupe. Ja sam recimo otišao s radnog mjesta koje mi je realno trebalo jer se nisam slagao s nekim stvarima koje su se od mene tražile. Nije bilo lako ali sam barem mirno spavao.
  • marcio amoroso
    42.1k
    Načelno se sa smislom tvoje poruke slažem, ali ovo bi i bez "pravedništva" bilo nekoliko koraka predaleko.Neki tip

Ne znam točno zašto misliš da bi sponzorstvo gazproma bilo par koraka predaleko u odnosu na krađu i prevaru svoje države. Uz dužno poštovanje Ukrajini meni je moja država ipak draža.
  • The Undertaker
    8.1k
    Čak ni u Turskoj koja nema sankcije prema Rusiji? Očito Gazprom trenutno ima drugih prioriteta od sponzoriranja nogometnih klubova, pogotovo nepoznatih.
  • vjeko1701
    15.5k
    Izvor je moje sjećanje a potvrda članak iz 2022. tako da ne mogu garantirati točnost. Možda je kriv u startu, možda se u međuvremenu nešto promjenilo.

https://www.goal.com/en/news/gazprom-football-which-clubs-leagues-partnerships-russian-gas-company/blt7cf545e655d85953

Ali smo mi svi ovdje stajali protiv prevare i krađe svoje države (ako se referiraš na Mamića). Ako govoriš generalno...ok
  • Neki tip
    21.3k
    Ne znam točno zašto misliš da bi sponzorstvo gazproma bilo par koraka predaleko u odnosu na krađu i prevaru svoje države.marcio amoroso

Ne razumijem smisao ovoga. Što, inače zagovaram krađu i prevaru svoje države pa nema smisla moj upis da ne bih bio za sponzorstvo Gazproma u Dinamu?

Pa nije da bi mi se pitalo, kao što me se ni sad ne pita. Ako nam je sad sponzor netko tko krade i vara našu drzavu, onda bih volio da nam taj nije sponzor, odnosno još bolje, da ne krade i ne vara našu državu.
  • marcio amoroso
    42.1k
    Ali smo mi svi ovdje stajali protiv prevare i krađe svoje države (ako se referiraš na Mamića). Ako govoriš generalno...okvjeko1701

Generalno govorim.
  • The Undertaker
    8.1k
    Ma dovoljno je. Očito da postoji bojkot, barem prešutni.
    Hipotetski, kao i kod svakog posla, procijeniš koristi i štete. Po mojoj amaterskoj procijeni, u trenutnoj situaciji bi imali više štete nego koristi. Ako se situacija promijeni, zašto ne?
  • marcio amoroso
    42.1k
    Ne razumijem smisao ovoga. Što, inače zagovaram krađu i prevaru svoje države pa nema smisla moj upis da ne bih bio za sponzorstvo Gazproma u Dinamu?Neki tip

Inače ti ne zagovaraš krađu, naravno. Nismo se razumijeli. Nebitno.
  • vjeko1701
    15.5k
    Koja sitaucija? Da stane rat, Ukrajini se vrati kompletan teritorij i isplate monstruozne reparacije te makne s vlasti proćelavi ruski diktatorčić koji voli gladit bojne glave ICBM-ovima? Onda možemo pričati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.