Možemo reći da si opisao i jednog prosječnog novinara koji piše o dinamu.Ja sam već napisao da mi nije jasno zašto toliki ovdje imaju potrebu biti "insajderi". Kako je netko napisao, što vam to donosi? Nekoliko lajkova na forumu? Stvarno isplativo...
Uvijek sam gledao na to ovako, svakom tko ima "pouzdanu informaciju od nekog iz kluba" u startu ne vjerujem. No ajde, nek to napiše ako baš ima silnu želju iako se obično traži izvor, a "netko iz kluba" nije izvor.
No kad se to ipak ne dogodi, onda je jasno da baš i nisi nikakav "insajder". No ljude to ne spriječi da izlaze opet s takvim informacijama...e to je već trolanje.
Da uopće ne govorim o onima koji imaju "sigurnu informaciju da netko dolazi", da bi koji dan kasnije mrtvi hladni napisali da "ipak ne dolazi jer je došlo do preokreta". Kakve su to informacije? Nikakve naravno. — xavier
Dinamo (za sada) nije povukao odlučan potez i platio Šikiću i Mišku tražene cijene za Frigana, Stojkovića, Kačavendu.
Kako to da od svih kluubova na svijetu NITI JEDAN nije skočio i rekao , evo 6m za Frigana je bagatela, 4 m za Stojkovića no brainer. Ako dinamo neće, evo nas Šika, damo i više ako treba.
Jesu svi neodlučni, ne znaju jel bi piškili ili kakili? — Zagi
Doslovno svaki klub i forum ima nekog insajdera i oni ga čine boljim, tako bi i na zoni trebali biti dobrodošli, a rekao bih i da jesu. — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.