• marcio amoroso
    37.5k
    rješenje problema možda leži u Livnjaku iz popularne unutarnje rezerve :lol:Captain America

Sučić je moj Bugojanac. Livno samo mjesto rođenja.
  • Olmic
    3.7k
    Drugo poluvrijeme padnemo drasticno
  • Nino Bule
    14.5k

Logicno, pripremne utakmice tu da se nabija kondicija, mogo ih je izvadit na poluvremenu i uvest svjezine ali cilj je da prva ekipa sad odradi najvise da im je kasnije lakse igrat srijeda nedjelja
  • NitkoBitan
    19.1k
    Ne gledam drugo poluvrijeme. Ima li potencijala u tom Sucicu makar da ostane u Dinamu kao rotacijski igrac?
  • Olmic
    3.7k
    Max zadnji vezni
  • Nino Bule
    14.5k
    Francuz na zadnjem veznom, bas da vidimo kako ce to izgledat

Ima li potencijala u tom Sucicu makar da ostane u Dinamu kao rotacijski igrac?NitkoBitan

Ima ima, 19 god jos, ja bi ga svakako zadrzo do kraja roka i dao mu hnl minute da vidimo jel radi vec razliku, ako da zadrzat ga i davat mu ozbiljne minute, ako nije odma za ozbiljne minute obavezno posudba na kojoj ce igrat jer mora igrat i napredovat jer izgleda daleko najbolje od nedavnih juniora.
  • dzg717
    1.1k
    Sučić i Nevistic najbolje i izgledaju od subova, podhitno lijevi bek i napadač
  • Olmic
    3.7k
    Livi moze slobodno otici

Max klasa ispod jednog Lauritsena
  • Lynx17
    4.2k
    Ja sam oduvijek slab na ti "link-up" vezni igraci. A on se cini kao jedan od ti. Poneki mislu da ti koji pretrce toliko km su "samo" maratonci ili neki pitbulli, ali dosta su bas igraci poput Brozovic koji stalno PAMETNO trcu bez loptu. Taj "off the ball" kretanje.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Sučić je top!
  • Mr Anderson
    8.7k
    Boško je totalno van nogometa.
  • Nino Bule
    14.5k
    Bockaj propao potpuno
  • Krizy
    46.5k
    Komentar o Sučiću na SNet

"Pogledao opet CSKA u miru s više od 3 pixela.

Fun fact: Sučić je prvo krivo dodavanje imao u 61. minuti i to mu je ujedno i jedino na cijeloj utakmici.

Pun ga je teren, ispravlja Emrelija kod pozicioniranja :rofl: i doslovno nije dao njihovom CDM-u disati.

Stalno prati gdje su mu suigrači, a gdje protivnici (vidiš okretanje glave svako malo) i zato igra jednostavno i uvijek ima slobodno rješenje. Gotovo sva rješenja prema naprijed i ne usporava igru, nikad.

Za prvih 11 još nije , fali mu iskustva u europi ali ja bih mu davao jako visoku minutažu jer mislim da ćemo u njemu dobiti jako dobru 8-icu s vremenom."
  • Ivdzo11
    4.3k
    Uzasnih 20 min za kraj...
  • NitkoBitan
    19.1k
    Livi moze slobodno oticiOlmic

?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.