• Jurki
    27.9k
    E moj Špika kaj ti mores fulati
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    koliko mi se sviđa ovaj Špikić, baš moj tip igračaz
    bit će zvrijer
  • Klenx
    12.2k
    S obzirom na nivo suparnika (Sparta je uz AEK najjači potencijalni protivnik u 3. pretkolu) ovo izgleda sasvim fino zasad.
  • NB86
    17.7k
    Spikic svake pripreme izgleda nezgodno i kao da je to ta sezona di ce napokon dic razinu i onda nista tako da se necu nadat makar i danas dobro prolazi 1na1, bruno odlican, kad leđima prima loptu smanjio je broj nepotrebnih dodira sa 5 na 0 ili 1, puno odigravanja iz prve cak i napada peterac di treba biti ko napadac, a i nisam ga jos vidio da se prepoznatljivo vuce po terenu iako je prijateljska (jednom je ostao par metara iza zadnje linije i stajao ali to mi se vise cinilo kao neka njegova finta da ga zaborave)
  • Olmic
    6.1k
    Super igra prema naprijed
  • marcio amoroso
    54.3k

Da, ali oni ne igraju ni blizu u najboljem sastavu.

Meni se sviđa okomitost nakon osvojene lopte, a ne sviđa kako reagiramo na presing. Periceva izgubljena lopta je dovela do gola nakon presinga, a imali smo još dosta situacija kada smo gubili lopte.
  • Ivdzo11
    11k
    Dobri smo zasad, da treba bilo bi vec 2 raz za nas... Pohvalio bi iznosenje lopte i ta smirenost, pas od noge do noge nema izbijanja i napucavanja
  • Sajla
    24.6k
    propustio sam prvih 15 minuta, ali ovo što sam vidio nije uopće loše izgledalo. nije natjecateljska utakmica, ali svi su na razini. drugačije to izgleda s Baturinom, a i Bulat je dobro odigrao svoju rolu. sad da vidimo tko ulazi u drugom poluvremenu, to bi valjda trebali biti glavni rotacijski igrači za nastavak sezone.
  • NitkoBitan
    39.8k
    koliko mi se sviđa ovaj Špikić, baš moj tip igračaz
    bit će zvrijer
    — Gražvydas Mikulėnas

Ima 24 godine, do kada cemo cekat taj trenutak da postane zvijer?

Za HNL je dovoljan, za nesto vise tesko.
  • Laugreano
    6.1k
    Novo pravilo o ofsajdu trebalo bi mu ic u korist
  • NB86
    17.7k
    Mene sucic odusevljava
  • Lynx17
    4.6k
    bas sam htio nesto dodat o njemu. Svaka cast za sve ti km, ali ima on i vise od toga. Pametno kretanje ali i ideje sa loptom. Vec par vrlo dobre dodavanje.
  • Mr Anderson
    22.5k
    Pali smo izlaskom Baturine i ulaskom Marina. Sučić za sad jako dobar. Ima ga i naprijed i nazad.
  • Captain America
    20.4k
    Tu raspravljamo o crnim zvijerima za defanzivnog veznog, a rješenje problema možda leži u Livnjaku iz popularne unutarnje rezerve :lol:
  • Blue98
    904

Nema stranca do Bosanca hahahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.