• Infinity
    18.9k
    Dva, eventualno tri da zatvorimo prvih 11, ali bi dobro doslo jos 2-3 s kojima bi dobili na sirini, to bi bilo tih 5-6 koje se spominje.

Mi s ovim kadrom mozemo osvojiti HNL, ali bi trebali 11 top igraca da bi mogli igrati Ligu prvaka. U istoj ce se cesto dogadjati da nesto ne ide i zato je sirina bitna. Ako je Spikic desno krilo, tesko je od njega nesto ocekivati protiv Benfice. I kad ga ne ide, uvodis Menala umjesto njega. Nit je prvo rjesenje nesto, nit je zamjena. U spicu imas Petkovic - Drmic i tamo se mozes nadati da ce jedan nesto napraviti.
  • keppi
    420
    Pozdrav svima na Zoni !
  • Facke
    6.3k
    Panike nema al nam trebaju igraci. Same si pogledaj kraj prosle sezone kulke smo tenki bili s kadrem. Zamjene nikakve. Koj bi i ove lete igrali HNL s 14-15 igraci? To morez zabiti. Po meni nami treba jos 4 do 6 igrace. Jedne leve i desne krile tu sme tenki. Jeden napadac. Jeden vu veznem redu i levi bek.
  • masacusec
    5.7k
    Talijani: Dinamo je poslao ponudu za 7 milijuna eura vrijednog napadača Intera Satriana.
  • Orc123
    12.4k
    Zwlimo biti konkurentni u europi , a to je nemoguce s aktualnim kadrom, barem ne na dva kolosjeka. Proslu LP smo vidjeli da smo jefnostavno pretanki s kadrom za LP, a ove godine smo jos ostali bez Orse i Ademija....o kojoj sirini pricamo?
  • Facke
    6.3k

Pise da sme ponudili posudbu s opciju da ga kupimo. Nisme ponudili 7 miljuna eura.
  • OsamŠest
    5.7k

Te kolegof ni ni rekel. Me rozmeš?
  • Infinity
    18.9k
    Morat cu uzeti sate za razne dijalekte hrvatskog jezika :lol:
  • OsamŠest
    5.7k

Hahahaha morao sam.. Cijelo vrijeme imam osjećaj da se lik sprda, al dobro..
  • Facke
    6.3k

Razmem kak nebi. Te pak talijani sprehaju gluposti. A na stranie Inter News nigde clanka o tomu.
  • Infinity
    18.9k
    Sprdao se on ili ne, sve je vise upisa za koje moram stati i razmisliti sta pise :rofl:
  • xyz
    840

Bišćan je to rekao i prije par dana...
  • Facke
    6.3k

budete se nafcili z vremenem :kiss:
  • Infinity
    18.9k
    Nit volje, nit zelje. Lakse je ne procitati kad vidim :rofl:
  • Laugreano
    4.4k
    Bilo bi super da smo jos u igri za ovog. Po komentarima se vidi da ga ful cijene fanovi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.