• Armagedon13
    959
    Jednog od def.veznih obavezno -Mišić nema zamjenu
    Lijevi bek - trebao je još zimus
    A za ostale pozicije valjda Igor zna što mu treba,a Dario zna zašto je rekao da trebamo 5-8 igračs
  • Olmic
    5.5k
    Recimo, igrač koji ima nastupe u Ligi prvaka uz šest godina u Francuskoj, ima cijenu od dva do dva i pol milijuna eura. Evo, tolika je cijena jednog konkretnog igrača s 50 nastupa za reprezentaciju i sedam godina igranja u Francuskoj.

Isjecak iz razgovora s Maricem za stranicu Dinama. Ajde zona bojna tko je taj igrac?
  • Zagi
    15k
    Netko je već našao, bilo tu ili na snetu ali nije pisalo ime.
  • Orc123
    14.9k
    Jos prosle godine smo detektirali potrebu za veznim, bekom i krilom, a jedino kaj se desilo od tad je da smo ostali bez krila zvanog Mislav Orsic i veznog zvanog Arijan Ademi.....mislim da smo izgubili dovoljno...ne bi bio red da konacno i dobijemo nesto....mislim da je Simic detektirao problem, Biscan jasno komunicira sto mu treba i ja se ne zelim zadovoljiti sa nicim i smanjiti ocekivanja....to ne zeli sigurno nitko...Bockaj i Ljubo da popunjuju beka ko da za biber nemamo....sljedeca 2tj su kljucna....
  • Neki tip
    21.3k

Kako se ne umoriš?
  • marcio amoroso
    48.7k

Alberth Elis po meni.
  • Olmic
    5.5k
    mislim da si u pravu
  • Common Sense
    1.4k
    Svi bi mi htjeli top pojačanja, ali bojim se od toga neće biti ništa. Na lijevom beku igrat će Ljubičić i Perković, možda i Bočkaj dobije priliku u HNL utakmicama s ekipama iz donjeg doma.

Do 01.09. odlaze nam Petković, Livaković i J. Šutalo, to je realnost. Treba zadržati Ivanušeca pod svaku cijenu barem do zime.
  • SAS1987
    19.5k
    Špikića koji je sigurno potencijal i sad treba na početku roka doći neki Francuz, a Špikića zabetonirati na klupu.marcio amoroso

Špikić je potencijal za najveće klubove ak se stvarno promjeni pravilo o zaleđu :lol:
  • dumitrumitu
    1.7k

haha kad sam čuo za tu promjenu odmah sam se Špikića sjetio.
  • Lynx17
    4.5k
    Timber u Arsenal za 50m eura (45m + 5m u lako dostupni bonusi).

Nista protiv Timbera i znam kako svijet gleda na nizozemski/Ajaxovi igraca i sve to, ali nitko tu mi nebi mogao uvjeriti da je Timber duplo bolji igrac od Sutala. Ili barem "duplo vrijedniji."
  • SAS1987
    19.5k
    Rijeka je Rijeka, Dinamo je Dinamo a Ajax je Ajax... :smile:
  • Zagi
    15k
    Stoji ovo za odnos cijena. Na kraju krajeva vidjeti ćemo za koliko će se kada i ako Šutalo prodavati.
    Ali stoji i to da je Timber odličan igrač.
  • Common Sense
    1.4k

A da je kojim slučajem Englez, cijena bi mu bila barem 100 milijuna. To je tako, to je tako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.