• Orc123
    12.6k
    Pa vidi se iz aviona da je fake profil....da, sigurno ce Vilereall platit ga 12 mil eura, a ne 10 koliko je klauzula....
  • flexXy
    3k
    Ćuže službeno potpisao sa Zrinjskim. Odšteta je smiješna, oko 150k eura za ponajboljeg igrača lige prošle sezone.
  • emilperska
    11k

Bolje to nego da smo ga Misku dali dzabe
  • Infinity
    19k
    Pa to je medju najskuplje placenim igracima u PL. Rekord lige je 200.000 eura za ulazni transfer. Zeljo jednom nudio 400.000 Sarajevu za Duljevica, al to je vise bila provokacija.

Dobiti od Zrinjskog ili bilo koga u BiH 150.000 eura je dobar posao. Da li se moglo negdje drugo dobiti vise? Da je moglo, otisao bi tamo.
  • Facke
    6.3k
    Dobre je Maric i rekel. Mislim da bi iduci teden mogli neke objaviti. Ak se ovaj urugvajec raspital kakuv je Dinamo to znaci da sme u pregovori znjim. HNL se dosta digel, tu se moreme zahvaliti i Dinamo kao i repke. Takve igrace nebi prije par let nikak dobili. A Simic je bil vu Interu i u ACu tak da racunam stim da bu neki igrac stih klubova dosel.
  • Infinity
    19k
    Dizanje HNL-a igracima koji dolaze ne znaci ni 1%. Mozda jednog dana ako budemo kao Portugal, a necemo.

Igrace u Dinamo privlaci novac i mogucnost igranja Lige prvaka. Mladima je Dinamo odskocna daska. Eventualno se nekome svidja cinjenica da ce 99% nesto i osvojiti. HNL kao HNL je nekome iz Urugvaja apsolutno nebitan, tj. i dalje je kocnica po pitanju dovodjenja igraca.
  • Ludovic IX
    9.2k
    trebalo je bit 200k tak da i mi jednom utržimo tih famoznih 200k iz bih
  • Krizy
    59k
    Nadam se da nismo zainteresirani za Karu iz Orlanda :grimace:
  • Zagi
    10.7k
    Sobzirom na Biščanov opus iz mlade rep i opsjednutost igračima profila Palaversa, Hodža, Franjić, siguran sam da će sjesti jedan od ovih kaj jedu malu djecu za doručak,ručak i večeru.

Nema šanse da je on zadovoljan sa vezom linijom Mišić-Bulat/Sučić-Baturina.
  • Orc123
    12.6k

To je tenk koji zna igrati nogomet a toliko je jos mlad da se na njemu moze i fino zaraditi....takav nam profil treba za LP fa u paru s Misicem bude beton u sredini....Misic bi tad konacno dobio malo slobode a ne da mora i biti destruktivac i jos k tome glavni kreator svega....
  • marcio amoroso
    43.4k
    Mislim da će to biti ovako nekako, ali da će se zahuktati tek za nekih 20-25 dana ili kad netko od dolje navedenih ode.

Ako ode Šutalo: Uremović/Soldo/Franjić/Jedvaj
    Svakako: Ramirez/Hatsuse/Udol
    Svakako: Kaba/Agoume/Šunjić
    Svakako: Elis/Kaneko/Frigan/Stojković
    Ako ode Petko ili Drmić: Satriano/Kadewere/Sissoko
  • Orc123
    12.6k
    Morat ce se reagirati prije i oni su svijesni toga, a i Biscan ce sigurno pogurati to sve nakon dolaska s priprema. Ja se jos uvijek nadam da su oni u zavrsnim fazama sa nekim igracima i da cemo saznati sve dan ili dva prije potpisa bas kao sto je bilo i slucaj s Maximom koji je i sam naglasio da su pregovori s Dinamom poceli jos prije zavrsetka sezone....
  • Sajla
    10.8k
    pregovori s Dinamom poceli jos prije zavrsetka sezoneOrc123

prema onome što je Stojanović izjavio za Satriana, i s njime su u isto vrijeme bili u kontaktu. nadam se da će netko uskoro doći, da se bar malo smire te priče
  • NB86
    16.9k
    Stvar je da ocito uprava ne zeli dat ozbiljne novce dok se netko ne proda
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.