Očito da nije sve jasno s vlasništvom jer zašto bi uopće onda Grad i Vlada pregovarali s Crkvom oko obeštećenja!? Ja ne znam kakve oni međusbne ugovorne odnose imaju, ali vidim da si ti popio svu pamet svijeta pa bi bilo dobro da im kažeš da Crkva ne polaže nikakvo pravo na česticama tamo i neka slobodno raspišu međunarodni natječaj. — Papastrumf
↪Mali Zeus
Google is your friend, evo izjave gradonacelnika na samom pocetku pokretanja price oko stadiona
"Ništa ne možemo riješiti dok se ne riješi ono što se 30 godina nije riješilo, a to su imovinsko pravni odnosi u Maksimiru, i dalje su u povratu Crkvi parcele gdje bi trebao niknuti stadion." — Nino Bule
A da postoji neko pravo na to zemljište valjda bi bila zabilježba u gruntovnom izvatku ili neki teret kojeg ja ne vidim. Iako moguće ne znam detalje... — Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.