Jedini razlog dodatnog poreza je nedostatak ljudi u Hrvatskoj koji bi trebali puniti proračun i hraniti uhljebe… Zato su ljudi živčani — Bosna86
Pogled na financije je vrlo subjektivan…Kapital koji ti i ja imamo je nekom baksis, a nekome nešto cemu stremi cijeli život… — Bosna86
Jednog dana (možda i ne tako daleko) netko će morati plaćati porez jer ima 3+ djece… Siguran sam da će i tajd ljudi podržavati taj porez jer ako ima toliko djece, sigurno i ima para — Bosna86
jos nismo dosli do toga da oporezuju djecu — Nino Bule
govorimo o 1:1 prebacivanju poreznog opterecenja sa rada na nekretnine, ja bi cak rekao i vece rasterecenje rada nego sto se uprihodi od nekretnina jer bi tu trebalo biti i dodatnih efekata tipa vece financiranje porezne i ozbiljni udar na sivu ekonomiju i "dio prijava dio na ruke" nakon sto si unormalio porezni teret, cime bi se povecali prihodi drzave, a i samo rasterecenje rada bi kao i svugdje dovelo do povecane ekonomske aktivnosti, rasta bdp-a, itd. — Nino Bule
Stvar poreznog sustava nisu individualni slucajevi, nego kao sto je kolega gore rekao instrument kojim usmjeravas citavu ekonomiju, rad je nesto od cega zivi najveci broj ljudi i nesto cijim rasterecenjem se najvise pomaze "malom covjeku" odnosno najbitnijoj klasi za svako drustvo, srednjoj klasi, nikakvim bogatasima, strancima, blackrocku ili kome vec. — Nino Bule
socijalizam mi se ne sviđa čak ni kao ideja — Neki tip
Jesmo jesmo, jedna država je čak i ukinula tu odluku 2016 g… — Bosna86
A zašto mora biti 1:1… Zašto se država ne odrekne svoga dijela… — Bosna86
A dopusti mi da imam drugačija uvjerenja … Ja ne želim da mi država pomaze — Bosna86
Zašto bi se uzimalo jednima da bi se dalo drugima? Svatko odgovara za sebe i sam je zaslužan za svoj uspjeh i neuspjeh pa tako i za financijsku situaciju. — Tundra
Govorite o državi kao nekom entitetu dobra, međutim tu državu vode tipovi koji imaju dobru šansu završiti u Remetincu prije kraja mandata — Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.