• Ivdzo11
    11.1k
    Ima li nekih ocitih krivaca kod gola?
  • Eduardo
    31k
    Odlučio sam ove sezone ne gledati pripremne tekme. Malo psihičkog odmora barem u tom segmentu. Čuvam živce za prave stvari, a do tad ću se zadovoljiti vašim izvještajima.
  • Droljo
    32.5k
    A stoperi nisu dobro stajali kod prvog možda i bočkaj. Drugog je zabio moha :lol:
  • Mlađi referent
    16.3k

Prvi nisam vidio, ali za mene kod drugog Bernauer krivac. Umjesto laganog čišćenja glavom lopta leti preko njega
  • Eduardo
    31k
    Francuz je skuhao gol i u prvoj tekmi?
  • miro
    10.3k
    Joj Drmiću...
  • Neki tip
    21.4k
    Kako me živcira Drmićev govor tijela, to nisu istine.

Nisam njegov hejter, čovjek je u svojoj minutaži posve korektno odradio svoj posao, ali kad vidim širenje ruku primijenio bih zakone Saudijske Arabije za lopovluk prije 100 godina, a za ono "nemoćno" prenemaganje tijelom zakone Teksasa za najteže zločine.

(Karikiram, naravno, da bih naglasio poantu - baš me živcira, ako nije bilo dovoljno naglašeno :lol: )
  • miro
    10.3k
    Danas sam malo više pratio Sučića, dobar je mali, malo je nedorečen, ali je na svakoj lopti i pametne faulove radi
  • Svi na Sjever
    3.8k
    Prvi nisam vidio, ali za mene kod drugog Bernauer krivac. Umjesto lagano čišćenja glavom lopta leti preko njega — Mlađi referent

Bernauer lose ocistio,ali Moha jako lose stoji,nije se na vrijeme postavio i stoji krivo okrenut prema svome golu, umjesto u tzv. bekovskom plesu,to se u starijim pionirima uči a u kadetima sjediš na klupi ako kao bek ne poštuješ bekovski ples.

Nije mu prvi put.
  • Dragon1Warrior123
    5.5k
    Kako me živcira Drmićev govor tijela, do nisu istine. — Neki tip

Doslovno sam upravo krenuo pričat. Do lika nije sitgla lopta, on umjesto da trči u pritisak kao SVI OSTALI. On stoji i žali sebe. Starto je ok, ali je totalno prestao igrat. Ko da mu se ne da, gore me živcira nego Petković jer bar znam šta Petković može napravit...
  • Orc123
    17.5k
    Rijesit se Drmica s place pod obavezno ...ono bi i ja zabio ali sve ostalo 0 bofova za 1 mil eura po sezoni. Prvi gol Bockaja ni na mapi, pretrcan je bio jos jednom od ovih realno igraca s klupe csk, drugi gol je istina da je Maxim lose ocistio ali ne bi bilo nista da je moha cuvao svojega igraca a ne da je igrac bio ispred njega i kako ga je ovaj pokusao pokriti kad je kasnio lopta se odbila od njega tako da je Mohin gol a da je mozda Maxim mogao bolje odbiti mogao je ali i dalje me odusevljava igrom u fazi kreacije i koliko je miran na lopti. Ocito ljubu se ne vidi na beku ako je drugo pol. Igrao u sredini ali kaj kad nema tko drugi igrat na beku...ja se nadam da ce se to rijesiti ovaj tjedan. Spika danas dobar, Misic doktor ko i Petko, ovo sve ostalo standardno...sucic ima ono nesto ali sumnjam da nesto vise od golog popunjavanja kadra barem jos sad. Menalo, ah...sta reci. Taj decko nije napredovao nista i znamo sta mozemo dobiti od njega a to je trka i ostalo nista. Mene Topic nicim ne odusevljava a Vrba je jos zelen iako ce biti odlican s vremenom. Bosko dobio par minuta, Moha bas ko i Menalo....trebaju nam pojacanja, jasno ko dan!
  • Hamed Kone
    29
    Stalno se spominje Drmiceva placa...ne razumijem te pizdarije. On je svoju placu rijesio jednim golom i to dvostruko... Ako su u pitanju financije onda nek se taj famozni 'Drmicev uteg'' place rijesi prodajom Bockaja, Stefulja , Marina , Emrelija koji su uteg sami po sebi - kako svojim igrama tako i placom. Glede drminog promasaja u 90. desi se, pogotovo u pripremnim tekmama - bolje sada nego u sezoni.
  • Droljo
    32.5k
    Ma samo tog lijevog beka i mi smo druga dimenzija. Ako svi ostanu naravno.
    Toliko toga se otvara sa ljubom u vezi, emreliem u napadu ili desetki. Ima materijala hrpa. Treba to dobro ukomponirati. Bu sve ok. Ligu prvaka nebumo osvojili sve i da dovedemo 5 igrača po želji forumaša sa one liste spominjanih do sada. :gasp:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.