• Beowulf112
    367
    Sevilla navodno sve igrace stavila na transfer listu zbog dugova...sevilla ima dobru omladinsku skolu...mozda bi se moglo nesto naci i za nas tamo
  • Ivanmtk
    1.2k
    čak se spominje i National, treća liga.. Izgleda da se tamo premještamo, realno za mal novac možeš dovesti solidnog igrača. Malo iskorištavamo to tržište s obzirom na reputaciju kluba koji dobro prodaje igrače i stalno igra lige petice.. Ja mislim da su HNL klubovi na aparatima :lol:. Bez Dinama će teško direktno prodat na Zapad.
  • Infinity
    17.1k
    Kad postavljate link s twittera, imate gore u alatnoj traci pticicu, tj. logo twittera. Kliknete istu, zalijepite link i onda to izgleda ovako

:grin:
  • Jaro
    8.6k
    da, da, samo Musk prolupao pa neregani korisnici ne vide vise ni embeded tweetove...
  • Patak
    3k
    Nadam se da se ne prebacujemo na francusko tržište jer tamo ne možemo parirati francuskim klubovima nikako. Naš uspješni model su hrvatski igrači i vlastita škola, s tim igračima smo postigli sve najveće uspjehe.
  • Armagedon13
    959

Ne za sad.Prošli puta kad su pisali o Maximu sve te završilo u dva dana,daj Bože..
  • NB86
    15.2k
    Ne znam koji mi se više sviđa, jedino je 3 od 4 njih dosta nerealno
  • Droljo
    10.9k
    I tko je realan na kraju
  • marcio amoroso
    38.8k
    Zašto bi ovi bili nerealni?
    Sissoko i Kaba klasični drugoligaški igrači koji nisu mrdnuli iz Ligue 2. Sissoko čak slobodan igrač.

Agoume dosta vrijedi, ali po brojkama je odigrao dosta skromnu sezonu i sumnjam da neki velikani stoje u redu za njega. On mi ipak nekako izgleda najteži za dovesti.

Adeline također skromna sezona, ali vjerojatno ima potencijala dok igra u prvih 11 za U20 francuske na svjetskom.
  • Orc123
    9.8k
    A dve je to krasno i lijepo ali trebamo nesto i zavrsiti, da ne ostane sve na sferi pracenja i lijepih zelja. Na kraju cemo vidjet tko ce doci. Najbolje mi se cini onaj prvi Kabu, a onaj kaj vrijedi 7mil eura je nerealan vjerojatno.....samo mi zao da na popisu nema ni jedan l. Bek....ajd nek konacno sljedeci dan- dva bude nesto konkretno....ajmo Simicu iznenadi nas...
  • NB86
    15.2k

A svi su do 21 god, vjerujem da ce bit interesa iz liga pet, ali mozda se varam, kaba mi je realan, zadnja godina ugovora, 21 god, cini se jeben ulov na nama bitnoj poziciji.
    Krivog sam sissoka gledao, ibrahimu, pa me prebacilo da nema sanse da ga dovedemo.
    Ovog agoumea mozda na posudbu s opcijom otkupa jacom se moze dovest.
  • Krizy
    50k
    Sa Sissokom ne možeš promašiti, bilo ih je 15 u ligama petica zadnjih 10 godina :lol:
  • Orc123
    9.8k

Tocno to, ovaj mi najrealniji, a ovaj skuplji mozda da neka posudba pa bas ako razvali da se odrijši kesa....ovaj Adelin ni bio ulaganje u buducnost vjerojatno.
  • Mlađi referent
    12.4k
    S tim da valja napomenut, a meni je promaklo, u tekstu se kaže da svejedno pratimo i igrače Rennesa i Lyona, ali ne znaju se imena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions