• OsamŠest
    5.8k
    Nogo aka Normabel.. Valjda ste sad mirni :wink:
  • criticus
    4.4k
    https://www.nacional.hr/trabzonspor-potvrdio-angazman-mislava-orsica/

" Prema službenim informacijama Southamptonu će za njega kroz tri rate biti isplaćena odšteta od ukupno 2,4 milijuna eura, a engleskom klubu pripada i 20% od eventualnog budućeg transfera."

Neznam koliku je Oršić htio plaću u Dinamu, ali ako je ovo odšteta bila onda mi nije jasno da ga ne vratiš nazad. Prije da je tražio visok ugovor na dosta godina, to mi jedino ima smisla...
  • Orc123
    12.7k
    Evo vidim da sada igra njegov klub u 12h, on je u startnih 11 na poziciji desnog WB i to vecinom igra iako naravno moze i krilo....mozda na nekom streamu pogledat...
  • Olmic
    5.1k
    Od svih kamikaza mi valjda najsporijeg odaberemo
  • Infinity
    19.1k
    Ja sam negdje naisao da ce u Trabzonu imati 1.7 milijuna eura.
  • NB86
    16.9k

"Sam igrač je potpisao ugovor na dvije sezone uz mogućnost produženja suradnje za još jednu godinu. Godišnja plaća će mu u prve dvije godine biti po 1,6 milijuna eura, a ukoliko u njima upiše 40 nastupa automatski će dobiti još jednu godinu u kojoj se plaća povećava na 1,8 milijuna eura."
  • Patrik11
    164
    trebalo je nekog kastratija dovesti opet :grin:
  • criticus
    4.4k

Da piše to za Trabzon, ali ja se pitam koliko je u Dinamu tražio. Ovo sigurno nije...
  • Beowulf112
    399
    Ma sumnjam da bi zbog dinama se odrekao skoro milijun eura godisnje..pa i vi bi svi otisli na drugi posao da umjesto 1000€ place dobijete ponudu za 2000€
  • Zagi
    10.9k
    Vjerojatno je tražio ugovor na tragu onog koji je potpisao ni 12 mjeseci ranije s nama. Oko 1m po sezoni. Možda nešto manje jer mu je vrijednost u međuvremenu nešto devalvuirala.
    Prije toga bi trebalo platiti 3m eura Sotonu/oprostiti ratu.

Ugl, sretno u Turskoj.
  • marcio amoroso
    43.6k
    Cijela akcija dovođenja Orše bi Dinamo koštala preko 5 milijuna. To je za igrača od 30 godina koji pola godine nije igrao nogomet jednostavno previše. Zvao se on Mislav, Arijan ili Pero isti je klinac i ne mijenja tu činjenicu.
  • Patak
    3.5k
    Ukupan trošak Oršića (otkup + plaća za dvije godine) je 6m EURa, manje nego za što smo ga prodali, a zaradio je klubu svojim igrama i golovima dok je bio u Dinamu bar još toliko.

Nevezano za njega, meni se prilikom dovođenja igrača čini najmanji rizik dovesti nekog od bivših igrača Dinama koje smo mogli eventualno dovesti (Oršić, Badelj, Rog, Pjaca, Benković, Šunjić, Brekalo) nego tražiti neko treće rješenje. Evo i Bjelica ide na provjerena rješenja (Oršić, traži i Petkovića) nego da traži igrače sličnih karakteristika i cijene ali upitnih performansi.
  • Juznjak
    4.3k

Ima na supersportu pa tko ima račun može gledat
  • maddaddam
    2.9k
    Dobar japanac! Prva cetiri duela izgubio, ali bar ima losu kontrolu lopte.
  • OsamŠest
    5.8k

Ali tehnički najjačeg..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.