• Time
    1.3k

Nisam procitao da je obnovio istu ozljedu,ništa jbga idemo dalje haha
  • Ivanmtk
    1.6k
    almjayma3ea64enl.jpg
    Neko je gore spominjao Pongračića.. Pa evo da i to prekrižimo
  • Smotanihaker
    883
    No, kako doznajemo, Marin bi vrlo brzo mogao otići iz Dinama. U Maksimir je stigla ponuda HSV-a koji je jako zainteresiran za 22-godišnjeg bivšeg hrvatskog U-21 reprezentativca. Nijemci su u stalnom kontaktu s Dinamom koji je Rijeci dao opciju da otkupi Marina za dva milijuna eura, što Riječani nisu aktivirali. Marin je u zadnjoj godini ugovora pa je za očekivati da je cijena sad bitno manja.

slavni-njemacki-klub-poslao-ponudu-za-dinamova-igraca
  • Olmic
    5.1k
    Nosit ga treba tamo
  • Beowulf112
    396
    Sta se brozov transfer opet zakomplicirao?nikako da nam kapnu ti arapski milijuni
  • plavi devet
    577
    Potpisujem, nije me do sad nigdje oduševio
  • Captain America
    20.4k
    U rotaciji sigurno ima mjesta za Marina što je i jučer bilo prikazano. S obzirom na manjak igrača u vezi/na krilu, ne bi ga prodavao dok se ne dovede alternativa.
  • Droljo
    18.8k
    Sta se brozov transfer opet zakomplicirao?nikako da nam kapnu ti arapski milijuniBeowulf112

Ma nek ostane u interu. Ne znam šta marota glumi pustit takvog (top 5 veznjaka svijeta) za 20 mil. Kog će dovest. Liverpool nema veznog već dvije godine i nemre niš osvojit. Bez veze
  • Beowulf112
    396

Ma ne usrecimo se ni mi sa tim posudbama.Da je izvuc pola od tih 2,5 milijuna sto navode je dobro.
  • Mlađi referent
    13.6k

Upravo to.
    Da ga jebeš, netko mora i ostat igrat.

Mi ćemo morat dovest i rotacijske igrače ako svi odu
  • Jurki
    18.5k
    Mislim da za Marinom i Emrelijem nitko ni suze nebi pustio.
    A za rotaciju imas juniore.. od Marina i Emrelija nebreju biti gori.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Ne pretjeruj. Daleko je Broz od top 5 veznjaka svijeta
  • Efes Pilsen
    11.9k
    ne znam cemu mjesanje.. ako idu zamjene moraju doci, a ne juniori.
  • Neki tip
    21.3k
    Jel mi može netko objasnit zašto nam trebaju zamjene igrača koji su bili na posudbama, tamo bili loši ili osrednji, vratili se na pripreme i Bišćan procjenjuje da ih ne treba?

Gunđali smo godinama da imamo previše igrača pod ugovorima i sad za svakog koji ode, neovisno o statusu, trebamo zamjenu? Ne razumijem.

Marin mi je za otpis bio prije 2 godine, a kamoli danas. Ako netko želi platiti nešto - bok, sretno.

Emreli mi se činio kao igrač koji može dati više, ali nikako da u to uvjeri. Po meni, nije ni dobio neke prilike, a ono što je igrao mi je sigurno bio za rotaciju. Ali ako oni to tako ne vide, stvarno vjerujem da znaju zašto, pa nije mu Bišćan prvi trener u Dinamu. Ni u Konyasporu ili kakvom već sporu da je bio, nije se proslavio.

Ukratko, slažem se da nam fali igrača i za prvih 11 i za rotaciju. Slažem se s procjenom od 5 (ako nitko ne ode) do 8 (ako ode netko iz rotacije, pogotovo iz 11), ali ne vidim kak je to povezano s Marinom i Emrelijem.

Njihov doprinos je nikakav (ili skoro nikakav) čijom god krivicom, i njihovim odlaskom Dinamo nije izgubio, nažalost, ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.