• Dragon1Warrior123
    4.4k
    Drmića pustit za besplatno još mi i ima smisla s obzirom na plaću.
  • San Lorenzo
    19.7k
    Vraćam se stalno na početak sezone u kojem moramo dobro krenuti.BornaPŽ1986

Hm, ne želim dizati paniku, ali početak sezone je za dva tjedna, čak i oni koji su među najstrpljivijima sad polako nervozno tresu nogom ispod stola u iščekivanju ulaznih transfera...treba te igrače koji se eventualno i dovedu malo i uigrati.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Da, sezona samo sto nije. No ja gledam to na nacin da za Hajduk i uvodno pretkolo za LP ovaj sastav moze to proci i izgurati i da dobivamo jos na vremenu za transfere. Naravno bilo bi najbolje da se odmah novi igraci uigraju no eto, trebali bi i sa ovim sastavom proci pocetne izazove.
  • Armagedon13
    959
    Ako ode Šutalo J. mi ostajemo na dva stopera,pošto ovo sa Šutalom B. ne izgleda dobro
  • xyz
    840

Pa rekao je Šimić prije više od mjesec dana da će se dovesti 5-8 novih igrača pa nije uradio ništa do sada. Ovo da nam fali 5 igrača je mjesecima jasno svakome tko imalo prati situaciju. Znamo i koje su pozicije kritične, a nijedan igrač, doslovno ni jedan jedini, koji se dovodio u vezu s Dinamom ne igra na nekoj od tih pozicija. Što radi Šimić i ekipa oko njega ne znam, ali ono što se vidi je da trener traži pojačanje i da su navijači sve više zabrinuti.
  • Olmic
    5k
    po nacinu na koji je to rekao na videu vidi se da nije bas sretan sta nitko jos nije dosao osim maxa
  • Ivdzo11
    7.5k
    Drmić je malo osjetio probleme s leđima, Lukanić s vratom, Bošku Šutalu se nakon jačih treninga rađaju stanoviti problemi, izgubili smo Vasilja, Gurlica je dobio udarac na treningu, imao je problem s listom. Tako da smo ostali bez nekoliko igrača...

Jebem mu sunce i sutalo i sve...
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    pa nije uradio ništa do sadaxyz

Ja se nadam da je razlog tomu da se ne zuri s nekima samo da se bilo tko dovede. Gle vjerojatno ce nas jedan tjedan izbombardirat sa dolascima pa cemo biti zadovoljni a dotad strpljenja.
  • Efes Pilsen
    11.6k
    Sutalo bi mogao kao Ledley King :lol: Al bez zajebancije, on je na operaciju otisao da bi bio spreman za ovu sezonu, a to izgleda necemo docekat. Simic nema sta cekat, igrace trebamo momentalno.
  • maddaddam
    2.9k
    Brozo kod saudijaca. Ima li nas u procentima?
  • Orc123
    12.4k
    Vidi se da je Biscan svjestan svega i da zna da nam treba par igraca....ocito nije najzadovoljniji s tim kako je Uprava i sportski sektor ispoštvovao njegove zelje...ocekujem od Simica kroz par dana bijeli dim i da se zadovolje potrebe Biscana i ekipe....Ovo s Boskom ne izgleda dobro i ocito da ce biti veliki problem ako ode Josip...ovo je sad vec frusteirajuce i zao mi decka...vec skoro 12mj nije odigrao ni minute....steta!
  • Ivdzo11
    7.5k
    Dario Šimić i njegov pouzdani suradnik Marko Marić bili su na utakmici, sve su vidjeli i čuli, požurili su u Zagreb. Čeka ih posao, u svakom slučaju. (T.N.)

Jedino sto veseli vcrs
  • marcio amoroso
    43.1k

Da, prijateljska sa koperom im je otvorila oči. Inače su mislili sa su Soldo i ekipa spremni za ligu prvaka.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Pozurili u zg zbog cega tocno, da posalju ponudu jer se to ne moze iz slovenije? Kakve gluposti nasi dnovinari pisu to je zalosno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.