• Ivanmtk
    1.2k
    nije nam svirao onaj na Špikiću pa je vratio sad
  • Orc123
    10.1k

Koji si ti lik e, nemres me smislit a? To ti je kad ne znas argumentirano pisati vec ti ne odgovaram pa izmisljas!? Sjeti se Boda i Ludogoreca pa mi se onda javi....jel probio i cenrirao....i koliko je u hnl probijao bok! Jedan od najboljih igraca na proljece!
  • Mlađi referent
    12.4k

Nemam ništa protiv tebe, dapače simpatičan si sa svojim kaotičnim upisima.

Za Rileta izvuci ukupne podatke o njegovom centriranju i njegovim loptama koje traže prostor u Europi pa korigiraj sam sebe. Preporučujem ti da ih usporediš s onim od Ljube
  • Orc123
    10.1k
    Bez brige toliko se razumijem u nogomet da bih znao prepoznati koji od njih igra i ponasa se ko bek, a koji ne. Daj Boze da Dinamo nađe kopiju Rileta za lijevi Bok pa smo onda mirni par sezona....a Ljubo nek igra veznog jer to radi jako dobro, a bir ce i jos bolji kad dobi kontinuitet na tpj poziciji....
  • NB86
    15.5k
    Dosta glup penal
  • Orc123
    10.1k

Bas glup penal, da.
  • vjeko1701
    11.6k
    Ljubo ima fizičke predispozicije za beka al se vidi da nema instinkte. Jednostavno nije prirodni bek. Da ne znam ekipu ni njega i gledam utakmicu bio bi siguran da krpa tu poziciju iz ovog ili onog razloga. Ljubi se treba dati kontinuitet u sredini i treba nam prirodni LB. U nekim defanzivnijim varijantama ili radi kartona/ozlijeda to može odigrati ali niš više od toga.
  • NitkoBitan
    22.1k
    Dosta glup penalNino Bule

Tko je na kome napravio, ne gledamo svi prijenos.
  • NB86
    15.5k

Nemam pojma, bio prekid i sudac samo zaustavio igru i pokazivao sucicu da je grlio igraca i sudio penal
  • vjeko1701
    11.6k
    Medo i Lesi šilje pera.
  • dZg1986
    524
    Raspada se Dinamo, nema se para
  • Orc123
    10.1k
    Ee Bockaj Bockaj....nikakvo markiranje nakon kornera....Soldo igra stopera i opet ispao, Zagorac spasio...2:2 je
  • Orc123
    10.1k
    Opet Soldo ispao i Zagorac obranio....zasto nije stavio Stefulja na stopera,..
  • San Lorenzo
    18.4k
    Daj miči Soldu sa stopera...ovako bih i ja izgledao da se skinem i navučem štucne sad nakon posla.
  • Orc123
    10.1k

Malo neozbiljni da ga se stavi na stopera.....zakuhao 2 gola skoro
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.