• Gelipter
    4.8k
    nek se tamo još malo čeliči... pa nek i Gvardiola dofura.
  • Herñan Crespo
    88
    Kovacic moze i nakon Cityja igrat 3 sezone u Bayernu ili Juventusu. Nerealno je da se on vrati prije 36te 37de godine.
  • Patak
    3.5k
    Zašto stati samo na Kovačiću i Gvardiolu. Trebamo dovesti još par igrača iz Cityja, ionako ih je tamo previše, gomilaju igrače bezveze.
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ne kužim. Šta je nemoguće iz mog upisa? Ti znaš na koliko rata smo uzeli igrače i za koju cifru? Možda riječanima paše da damo jankovića a ne predzadnju ili zadnju ratu? Ak znaš točno ok, ja karikiram. Brejn storming, ni jedna ideja nije loša. Kužiš me. Nemam ja info nikakav od nikud. — Droljo

Ovo je vrlo vjerojatno. Hej Rijeka nemamo baš za ratu al jel bi uzeli Jankovića, on vam je tu negdje.
  • LovroZG
    1.3k
    Ja računam da Janković i Ćuže idu u Rijeku u sklopu nekog dogovora. Jakir je vodio te igrače u Zrinjskom i očito ih želi i u Rijeci, što nije loša pregovaračka pozicija. Ti transferi bi nam morali donijet neku korist u transferu Frigana ili eventualno Selahija ak i dalje postoji interes. Janković baš i nije igrač koji nema vrijednost da ga sam tak damo za postotak.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Ja nisam bas pohvatao jel ono iz kluba bilo da smo svima ponudili korektne iznose, a onda nek oni prodaju drugdje ako mogu za vise ili je to bilo opet 'insajderski'. Nema mi smisla jedan dan takav naslov, a drugi dan smo pred bankrotom.
    Pojest ce nas ovaj prijelazni rok, daj utakmice sto prije :grin:
  • Droljo
    32.4k
    Možda bude neka izjava iz kluba, šimić ili bišćan, umirit narod, makar i u rukavicama, neku kurtoaziju; ne brinite, radimo, neće nas jebat niko itd
  • Mali Zeus
    22.2k
    Ako ima netko sa zone da pita Šimića ili Bišćana za to, da povuče vezu, da daju neku izjavu barem. Ovod smo svi nemirni.
  • Ivdzo11
    11.1k
    Da smo mi njemu duzni ne bi on navracao poslije Varazdina i gledao kako da spasi dupe... Prosla godina -5 mil eura... Svi oni da imaju te ponude što sanjaju 5,6 mil ne bi se mislili...
  • marcio amoroso
    54.3k
    Dečki još jednom. Informacije koje bi mogle naštetiti klubu ne prenosite tu kao insajderske. Ako se radi o potpisu nekog igrača ili slično možete napisati da imate informaciju da nam dolazi pojačanje ili slično! Imena ne pišite! Informacije o poslovanju kluba, sponzorima itd također zadržite za sebe. Zona je otvoren forum i nažalost dostupan i za one koji ne žele dobro klubu. Sve te insajderske stvari smo prisiljeni brisati.
  • Nogo
    13k

Ja se ispričavam!
    Ubuduće ću samo pisati sve za dobrobit i općenito mišljenje o transferima.
    Lp
  • Facke
    9k
    Ha bumo vidli kaj bude. Kroz uspjeh repke u zandjih par godina je fokus stranih klubova puno veci kao i interes. Normalno da bude sve teze dopeljati igrace iz HNLa. Mozda bumo imali sad par slabijih leti kaj se tice rezultata u HNLu i europe. Transferi nam trebaju ali tu i Simic treba jos dosta "treninga". Ipak taj posel prije nigde nije delal. Ja se nadam da mozda dojde koji iz Milana

https://www.transfermarkt.de/fode-ballo-toure/profil/spieler/296422

Naprimjer on bi bil zanimljiv igrac za nas. Ali su u Milanu nazalost sterali Maldinija z kurac tak da neznam koje su nam sad sanse. Dok je on bil tam sam bil optimisticen.

Neka resenja nam trebaju , to zna Simic i to zna Biscan. Treba nam levi bek, trebaju nam s desne i s leve strane ofenzivni igraci.
  • Olmic
    6.1k
    Livi u Fiorentinu prema talijanima
  • Facke
    9k

el je to objavil Romano koji fula dosta ove godine?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.