• Efes Pilsen
    11.7k
    Tu treba ubrojat od ranije i Dilavera i posudbe kad gori pod nogama.
    Niko ne zna ni koliki je otkup Tolica, ali poznavajuci Slovan ne vise od 500 k sigurno.
    Treba dodat i da je Sakota poslan u Belupo dzabe, a sad je i Ilecic potpisao za Goricu. Nadam se da nisu toliko nesposobni da su im dali cist raskid.
  • Nogo
    8k

Veliki postoci od budućih prodaja (ako ih bude) + backbuy klauzula po potrebi.
    Miču se plaće s proračuna jer imamo milion igrača pod ugovorom.
  • maddaddam
    2.9k
    Lenny Ilečić u Gorici.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    to je ok, nije tako komunicirano van.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    A sto bi se tocno trebalo raditi sa svim tim igracima pod ugovorom nego ih dati na posudbe ili jeftino sa postotkom i/ili buyback opcijom.

Odjednom svi prate juniore, gdje je koji otisao i slicno, do prije par mjeseci nisu znali ko su nam glavni talenti, a sad se pitaju za koliko i gdje je otisao. Kao da prije mladi igraci, nisu isli iz kluba, sada im se klub barem zahvali i objavi da su otisli, istina bez dodatnih detalja ali malo klubova/liga ima sve transparentno.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Miču se plaće s proračuna jer imamo milion igrača pod ugovorom.Nogo

Ali zašto onda jedan Vito Čaić dobije ugovor?
  • Ivdzo11
    7.5k
    Ma Miško priča gluposti, ne moramo prodavati... Prošlu godinu zavrsilli u minus oko 5 mil eura... Europe nisu vidili odavno... Ne da ne moraju, vec ce traziti kupca za jos 3-4 igraca....a i sam Frigan s obitelji odlucio da mu je Dinamo idealna iduca stepenica.

Takoder, neovisno o propalom transferu Bakrara, Brkljača 90% u Istri na posudbi
  • OsamŠest
    5.7k

Mala ispravka, Ilečić mu je prezime.

Odličan potez i njega i Gorice. Taj mali je prava napast sa fenomenalnim osjećajem za gol.
  • deda
    38.4k
    Ali zašto onda jedan Vito Čaić dobije ugovor?marcio amoroso

Čini mi se da je dobio na godinu dana tj. do isteka juniorskog staža. Ali nisam ziher.
  • xyz
    840
    Meni nikako ne ide u glavu zašto smo Rijeci prepustili Jankovića. To je praktično jedini igrač na posudbi koji je nešto pokazao da bi se mogao vratiti plus smo deficitarni u veznom redu. Još smo ga i dali klubu koji stalno ucjenjuje za svoje igrače, a mi ih stalno opskrbljuje s igračima ispod cijene. Stvarno me zanima koji je deal za Jankovića - što smo dobili za njega?
  • bbb medimurje
    4.1k
    Stvarno me zanima koji je deal za Jankovića - što smo dobili za njega?xyz

Ja mislim da nist
    Dilaver, jankovic, cuze budu sve raskidi ugovora i onda oni ko slobodni igraci potpisu za rijeku
  • OsamŠest
    5.7k

Frigana :grin:
  • marcio amoroso
    43.1k
    Čini mi se da je dobio na godinu dana tj. do isteka juniorskog staža. Ali nisam ziher.deda

Ali zašto?
  • Jurki
    18.3k
    Jasna stvar da svi igraci ne mogu dobiti šansu u prvoj ekipi.
    Drugi klubovi ne zele razvijati tuđe igrace kroz posudbe kaj je razumljivo.
    Za filijalu na nekom malo ozbiljnijem nivou nemamo novaca (Slovenija, Bih) da bi kroz te klubove igraci imali minutazu i pripremali se za povratak u Dinamo ili transfer za neke vece novce. Opet s druge strane i kvaliteta tih liga je upitna.. tak da je sve to u 5 deka.
    Morat ce se u klubu naci neko rjesenje da se barem ovim najboljim tj najperspektivnijim juniorima omoguci minutaza kak spada.
  • Ivdzo11
    7.5k
    Kao i u Jankovićevom slučaju, Ćuže na Rujevicu ne dolazi kao slobodan igrač. Stoga, ostaje pitanje koliku je odštetu za njega morao platiti riječki prvoligaš i ima li (i taj) posao veze s eventualnim prelaskom Matije Frigana u Dinamo. Zasad, s obje strane uvjeravaju da se sve odvija nevezano jedno uz drugo, a prave odgovore na pitanja dat će nadolazeći dani u kojima će se Frigan s mladom U-21 reprezentacijom vratiti s Eura u Rumunjskoj.

Evo sta kazu sportske...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.