• xavier
    12.1k
    Njegovo pravo, nije si sam dao ugovor.

Iako moram priznati da mi je neshvatljivo da igrač bira biti 9. lijevi bek Dinama (karikiram, ali nije daleko od istine), a ne vrlo vješto starter u Istri. Plaća mu je ionako kakva je, nije da će dobivati manje ako ode tamo.
  • Eduardo
    24.9k
    Tom stefulju treba pocet zvizdat na utakmicamaNino Bule

Sretno s tim jer teško da ćeš gledati utakmicu u kojoj on igra u dresu Dinama :smile:
  • xavier
    12.1k
    na utakmicamaNino Bule

Gdje? :chin:
  • Captain America
    20.4k
    Ne sumnjam da bi se platila odšteta od 1.5 milijuna da smo stvarno zagrijani za Bakrara. Ovako smo probali uzet low risk-high reward pojačanje koje bi vjv vratili nazad. Imamo iskustva s Torinom i "kupnjom" Gojaka.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Štefulj spasio Dinama, rezerva Istre Bakrar ne dolazi, izbjegli smo metak.

Moj heroj dana je Daniel Štefulj! Dajte čovjeku mjesto sportskog direktora.
  • Armagedon13
    959
    Nije džaba Lukša bio tamo
  • Keyser Soze
    14.9k
    Nije džaba Lukša bio tamoArmagedon13

Di, ko, šta?
  • Mlađi referent
    13.6k
    Nadam se da je sad jasnije zašto nismo poslali igrače na Istrine pripreme prije nego je transfer završen
  • NB86
    16.9k
    Di, ko, šta?Keyser Soze

Lukša jakobusic ovaj vikend u puli na razgovoru sa njihovim SD, vjerovatno nema nikakve veze s ovim ali eto kolega spomenuo
  • Laugreano
    4.5k
    navodno u vezi Petrusenka.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ah gdje su ta lijepa vremena kad se igrače dopeljalo u bunkeru ili pod prijetnjom.deda

Treba Stefulja u gepeku odfurat u Istru, barem neka pozitivna strana Mamiceve vladavine je jaci pritisak na igrace :lol:

Salu na stranu, radovao sam se Bakraru jer je velik potencijal. Mozda bi ispao flop, tko zna... Siguran sam da ce biti puno praceniji ove sezone u Istri. Zanimljivo da se Bakraru nije bio problem vratiti u Istru kad je cuo za situaciju, mozda je upitnih ambicija.

Ovime se slagalice ponovno slazu. Frigana jednostavno moramo dovesti i bilo bi odlicno kada bi to bilo prije pocetka sezone. Sumnjam da se zelimo dovest u situaciju da su nam u kadru 2 glavna napadaca kojima istjece ugovor krajem sezone. 3. opcije u spici su nam za sada blago receno zalosne.
  • Armagedon13
    959
    Jučer je predsjednik tovara posjetio kamp Istre i zadržao se u razgovoru s Bjelanovićem,inače mi je drago što od ovoga ništa .Mada nam nije na diku drugi posao pada kad je sve već dogovoreno
  • Orc123
    12.6k
    Neka je nama Stefulj do penzije....toga lika ne mogu gledati. Lijepo se smije svaki put, covjek ne zna ni sam kako je uspio dogurati do Dinama. Odradit ce ugovor do kraja, pokupiti 1milju eura ili vise i boli ga racku...panj teski. Vise se nicem ne cudim kad su nasi transferi u pitanju.
  • NB86
    16.9k
    Jebo majku svoju on jos 3 godine ugovora ima u dinamu, pa ja cu se ubit
  • Orc123
    12.6k

Lik bio u Celju iz kojeg su ga istjerali prije kraja sezone....kaj ocekivati od takvog igraca? Znaci Tolicu, Cuzeu, Jankovicu, Kulenovicu su se mogla pokazati vrata i nisu ni pozvani na pripreme, a ovaj panj normalno trenira, smjeska se, prima placu i boli ga k..ac...poslo bi ga na tribinu pa nek se igra gore i nek sam odvojeno trenira!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.