• dzg7
    446
    Ko je ovaj uopće na slici sa dresom?
  • Infinity
    20.6k
    Cetvrti post ispod slike napisano i tko je i njegova biografija.
  • Klenx
    9.8k
    Super dečko, veliki dinamovac.
    Nažalost nedovoljno igrački kvalitetan da ostavi dublji trag.

Hvala mu za 0:1 u Šibeniku kad je trebalo za titulu, i sretno dalje u karijeri.
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    U Dinamu je imao plaću oko 300 tisuća eura i ugovor do sredine 2025. godine. Top 3 igrač slovenske lige, 7 golova i 14 asistencija u prvenstvu, 26 godina.

Ne znam koliko takav igrač vrijedi na tržištu ali imam osjećaj da vrijedi više od čistog otpisivanja njegovih dviju godišnjih plaća. Slovan će ga skoro sigurno otkupiti jer će Tolić izdominirati i slovačku ligu ali je šteta što ne znamo o kojoj se otkupnoj cifri radi pa ne možemo do kraja reći je li ovo dobar posao ili nije.
  • Patak
    3.5k
    Tolić će igrati na lijepom novom stadionu, izgrađen je 2019, u dogovoru između države i vlasnika Slovana. Cijena izgradnje 40 mE, sa popratnim sadržajima (poslovni centar, hotel) 72 mE. 22,5 tisuće kapacitet.

http://stadiumdb.com/designs/svk/tehelne_pole
  • Jaro
    11.4k
    vrijedi tocno onoliko koliko je najvise ponudjeno za njega. A to je vec 2 godine 0...
  • morales
    232
    šimić i ekipa se rjesavaju svih igraca sto misle da nemogu pridonijeti rezultatu i ekipe moze bit dobro u smislu sto se rjesavamo placa od cca 400 500 tisuca eura,samo da se dobro procjeni koje je visak
  • Mr Anderson
    15.6k
    Mislim da sam negdje pročitao kako je Tolićeva otkupna cijena 500.000 nakon posudbe, ali je loše ako nije obavezan otkup nego samo opcija. Ako krene dobro u Slovanu, moguće i da ga prije otkupe. Ako bude loš onda ne znam što dalje s njim.
  • deda
    42.1k
    Onda ima još jednu godinu ugovora pa nova posudba i to je to.
  • Klenx
    9.8k
    Nadam se da preuzimaju njegovu plaću tokom posudbe
  • Armagedon13
    959
    Izgleda da je Bakrar riješen,raspisali se Istrijani
  • Maximo
    822
    Ma nezz...prevelika je nepoznanica, ne vidim kako bi on mogao bit pojačanje i za HNL je li-la, za europu da ne pričam...
  • Droljo
    23.4k
    Ak bude grizao i palio travu iza sebe od mene +.
    Nekakvo znanje ima i tehniku. Možda bude baš ono top iznenađenje. Nemreš znati.
  • Droljo
    23.4k

Tu u 15 sekundi kreće gol hajduku. Strašno! Štopanje glavom, izbacivanje stopera (dva) i šus u rašlje. Brutal gol
  • LovroZG
    1.3k
    Ne znam kolko je ovo ozbiljno, al ak dolazi na posudbu ili jeftino, to je legitiman moneyball. Njegova nesreća prošle sezone je bila to da je Erceg bio u formi života, al i on se iskazo kad je igro. Nije bio baš zakucan za klupu ko rezerva za nekog levata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.