• Efes Pilsen
    8.6k
    Kod Belje je problem sto mu je glava u A vrsti, nije to vise klinjo koji se trga na svaku priliku. Nije mi bas jasan popis i prva postava za igrace kojima kronicno fali nogometa. Skocic se malo pogubio i to se vidi..
  • miro
    4.7k
    Stojkovića moramo uzet, ako ne ove godine onda sljedeće kad je slobodan igrač
  • Krizy
    46.5k
    Nije sve tako crno.
    Nitko Dinamov se nije ozlijedio a također se vraćaju najbrže što mogu, jer ćemo ispasti u skupini.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Ovaj turnir bi mogao bit dobra reklama za Bišćana
  • Ali
    2.2k
    Skočić kao i Jarni sa u17... igra bez igre, igrači gledaju sa nekim 1na1 potezom da mu manager može napraviti kompilacija kad ga budu prodavali.

A Ukrajina, čvrsta i taktički vrlo disciplinirani ekipa.

Šteta. Izbornik mladjih bi trebao ipak netko sa referencama i znanjem
  • NitkoBitan
    19.1k
    Stojkovića moramo uzet, ako ne ove godine onda sljedeće kad je slobodan igračmiro

Kaj mislis da ce izdrzat pritisak u klubu za potpis novog ugovora? Bude ga Pripuz u gepeku provozao :lol:
  • Neki tip
    21.3k
    Izbornik mladjih bi trebao ipak netko sa referencama i znanjemAli

Izbornici mladih reprezentacija inače imaju bolje reference od uspješnog vođenja solidne A reprezentacije koju odvedu do Svjetskog prvenstva?
  • Nolifer
    8.6k
    Danas su bili bezidejni i sterilni. Imao sam dojam da napadačima nije imao tko slati prave lopte. A i nije bilo nekih akcija za pamćenje....
  • Ali
    2.2k

Ma daj realno vodio je pleme siouxa protiv kiowa :smile:
    Takav mu je i stil danas
  • The Undertaker
    5.9k
    Drugo poluvrijeme meni nije bilo loše. Promašili smo tri zicera. Obrana na čelu sa Franjićem katastrofalna. Frigan i Stojković jedini izgledaju da mogu trkački parirati. Bulat dosta dobar, Baturina mi je danas prespor u odlukama. Kako misli igrati u LP kad mu je i ovo prebrzo.
  • deda
    34.1k
    Ja sam zadovoljan. Niko od naših se nije ozlijedio, Baturina govori 7 jezika, a ovi ostali natucaju hrvatski pa ga ne razumiju. Od mogućih prinova nitko nije dokazao da vrijedi više od 2,5-3 milje. Još da smo pobijedili bilo bi super.
  • Ali
    2.2k

Baturina je vrhunski igrač, ali sad se vidjelo da je prvenstveno Petko i Ivanusec bitni za njega !
    Baturina rješava u trku kad ima dvije opcije, a danas ovi svi izuzev Frigana čekali sa rukama u džepu da Baturina sam riješi njih pet...
  • Droljo
    8.9k
    Frigan bi mogao biti taj.
  • The Undertaker
    5.9k
    Baturina će biti vrhunski igrač ali to još nije. Ukrajina je samo djelomično demonstrirala što ga čeka u ozbiljnoj konkurenciji. Nema tu vremena za gledanje i tri dodira, pogotovo što je fizički slab pa ne može istrpiti duel. Bulat mi je danas bio bolji od Baturine.
  • Jaro
    7.7k
    Bulat, Baturina, Kotarski, Frigan i Stojkovic jedini koji su iznad "Slaven Belupa" trenutno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.