• Krizy
    58.9k
    Maribor je nedavno na posudbu doveo napadača Metza, Albanca kojeg su platili 1.4M prije 5 mjeseci.
    I tu ima nekih prebijanja, ali jeftinije će proći nego što bi Dinamo.
    Zbog toga super da ga nismo doveli.

Fabrizio ne zna razliku između Slovačke i Slovenije....
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    zezno se u copy past, Al Tu je to negdje
  • Krizy
    58.9k

Ima veliki minus od mene, neoprostivo :razz:
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    dobro je da ne komentariše naše mete, tek bi Tad nastala pomutnja među našim redovima
  • NitkoBitan
    28.7k
    Nazivali su Dinamove ponude smijesnima i neozbiljnima a za isti ili manji iznos koji je nudio Dinamo ce prodati igraca u tamo neki Metz koji je do jucer bio u 2. ligi. I kako onda ozbiljno shvatiti zahtjeve tih klubova kada znas da ce otic za manju cijenu nego sto traze od tebe. Umjesto popusta tebe deru klubovi s kojima suradujes, ozbiljno bih preispitao suradnju sa takvima.

A onaj neki klaun u tom Mariboru kaze "Pa pogledajte za koje iznose Dinamo prodaje igrace". Da, Dinamo prodaje igrace za takve cifre jer igra Ligu prvaka i ligu koja je kvalitetnija od slovenske. Ako oni prodaju igraca po cijenama posebno namjenjenima za pojedine klubove znaci da vise prodaju maglu nego samog igraca, cao i dovidenja.

U svakom slucaju + za Simica sto je realno procijenio vrijednost igraca, a kifla u usta za one koji su nazivali ponudu skrtom.
  • Viola
    434
    ovo je daleko od istine...
  • xyz
    840
    Nadam se da je sada svima jasno čemu služe novinarski članci o ponudama iz mls-a od 4.5 milijuna eura, o tome da se ispod 3 milijuna ni ne pregovara i da na tu cifru idu još jedan ili dva igrača i sl. Realne vrijednosti igrača koje se dovode u vezi s Dinamom su otprilike 3 puta manje od onoga što novinari napišu kako bi dobili za gablec taj dan. Doduše, Vipotnik, po meni, nije kvaliteta za nas. Nadam se da će Šimić i ekipa nastaviti s ovakvom praksom kod ucjenjivačkih ponuda.
  • NitkoBitan
    28.7k
    Eto otici ce u neki njemacki klub za istu cifru koju je i Dinamo nudio (mozda malo vecu). Znaci em ce u tom slucaju iskoristit Dinamo za podizanje cijene em izabiru opciju goru za sportski razvoj igraca. Pravi prijatelji nema sta, u duhu suradnje "koja ne ovisi o transferima".
  • Yovitssa
    904
    Krasso potpisao za Zvezdu! Jedna "opcija B" manje... :-)
  • Viola
    434
    Vipotnik sanja Njemačku i Francusku. Kad je čuo za interes, Dinamo ga više nije zanimao.
  • Zagi
    10.7k
    Mo'š mislit.
  • xyz
    840

Zvezda znači na free transfer dovela dva ozbiljna igrača - Olayinku i Krassoa. Dobro rade...
  • NitkoBitan
    28.7k
    Vipotnik sanja Njemačku i Francusku. Kad je čuo za interes, Dinamo ga više nije zanimao.Viola

Ajde super, drago mi je da smo izbjegli igraca koji bi bjezao na prvi zov iz inozemstva. Slihtao se prvo Zvezdi kad je pokazala interes, pa onda Dinamu i sada ima neke nove snove koje je skrivao od znatizeljne javnosti. Takve price nek ostavi za malu djecu. Dabogda propao kao igrac od srca mu to zelim.
  • miro
    6.9k
    ali dva poštena domaća igrača nemaju, meni se to ne sviđa nimalo niti bih htio da mi krenemo tim putem
  • Kujtim Shalla
    5.5k
    i dobrog trenera, Bahar ima stvarno dobre preference, plus ova dva što si nabrojao i još od početka priprema, dobar posao. Ja se nadam da ćemo bi što brže skenirati situaciju. Tko treba ostat a tko nije za dinamo. Mada je svima jasno gdje se treba pojačati a ne popunjavati kadar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.