• Crusades
    20.5k
    Na stranu tko ce biti veci ili bolji igrac, ali Sutalo mi se cini za razinu cisci i normalniji kao covjek u glavi.
  • deda
    42.1k
    Ja se skoro ne mogu uopće sjetiti ni jedne njegove izjave, istupa u javnost, nisam čak siguran da mu poznajem glas.
  • miro
    8.1k
    Ne kužim, pa kaj po tebi Gvardiol nije čist u glavi? Dečko ima 21 godinu i ničime nije iskočio iz okvira normalnog ponašanja
  • deda
    42.1k
    Tko prvi spomene izvjesnog gospodina iz Kaštela odmah će ban pokupit.
  • Crusades
    20.5k
    Nisam rekao da nije cist, nego da je Sutalo puno "zreliji i normalniji".
  • Crusades
    20.5k
    Ne preserava se u javnosti i slicne stvari. Samo to.
  • deda
    42.1k
    Mudro križar, mudro :cool:
  • NB86
    17.4k
    Gvardiol je veci ekstrovert, ova je bas jako povucen decko kojeg vjerovatno ne zanimaju izlasci, cigare, alkohol, i to ce mu olaksat karijeru 100 puta
  • The Undertaker
    9.3k
    Šutalo je dvije godine stariji i oko njega nije bilo medijskog presinga. Gvardiol je odavno u top izborima najvećih potencijala i malo ga je "prebacilo" što, s obzirom na godine, nije ni čudno. Generalno, obojica su pristojni i korektni, i prema klubu i prema navijačima.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Sto se tice Sakote, zna li netko imamo li postotak od prodaje, buyback opciju, oboje ili nista od navedenog?
  • deda
    42.1k
    Ne znamo, pretpostavljamo.
  • Droljo
    23.4k
    Pretpostavka je majka svih zajeba. :snicker:
  • Patrik11
    164
    Franjic je mozda i trebao napraviti korak iza jer da se na njega racunalo kao jednog od vaznijih igraca sigurno bi ostao a za igraca koji bi vecinom bio rezerva 7.5 miliona nije malo za dinamo
  • NitkoBitan
    33.7k
    Sutalo i Ivanusec su dva dragulja koja moramo zadrzat pod svaku cijenu i iduce sezone koja nam je svi znamo najvaznija za osvojit naslov. Obojica su cvrsto pod ugovorom tako da nema brige sa te strane a i poslozeni su u glavi tako da ce se sve lako dogovorit sa klubom. U lipnju/srpnju je EURO (samim nastupom na EURU bi si jos podignuli cijenu) a zatim su kvalifikacije za novi format Lige prvaka... obojica imaju siguran status u Dinamu (samim time u reprezentaciji) za razliku od inozemstva. Ponuda ce sigurno biti kako ovo tako i iduce ljeto.

I da nadodam, znam da je u proslosti znalo bit prodaja igraca sa opcijom ostanka u Dinamu na posudbi jednu polusezonu/sezonu, nije ni to losa stvar ako financije stisnu.
  • Sajla
    15.6k
    ako dođe netko tko je spreman platiti otkupnu klauzulu koju imaju u ugovoru i igrač želi otići, onda ih je teško ili nemoguće zadržati. nadam se da naši glavni igrači razmišljaju na sličan način i da znaju da im u sezoni prije Eura nije pametno mijenjati sredinu. ako po tebe dođe neki klub iz lige petice koji je između 5. i 10. mjesta, nekakav Lyon, Betis, Aston Villa, mislim da nije pametno tamo ići, ali je teško odoljeti lovi. a ako dođe netko iz top 5 kao što bi po Šutala mogao doći, ne znam što bi ga moglo zaustaviti...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.