• Kujtim Shalla
    5.6k
    Onaj Hugo Vetlesen iz Bodø Glimt ode u club Brügge za iznos između 6-8 mil eura. Jbg, dobar igrač, znam da ga je netko spominjao ovdje u kontekstu zamjene za Akija, mislilo se da može se dopeljat za nekih 3,4 milje. Jbg ipak je ovo nama preskupo
  • Droljo
    18.7k
    Pa normalno da je preskupo kad se kapetana pustilo za nula. Da se uzelo na njemu 3-4 mil imali bi za huga...
  • NB86
    16.9k
    Da se radilo probleme kapetanu ja bi prvi srao po klubu, a i da je otisao za 3 milje tesko da bi mi placali odstetu od 8 milj
  • xyz
    840

Ovi iz Club Brugge kao da prate naš forum - prvo Igor Thiago, a sada Vetlesen.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    ma nema šanse da platimo a niti trebamo te iznose, čisto onako barem ja gledam na taj club bruge u ranku sa nama, klub koji bi rado imao u grupi i borio se sa njima za prolaz. Onda vidim ove transfere koji oni rade. I kažem realno, mi se tu prepiremo oko petkove plaće. Ma dati mu i milju i pol samo ga zadržati jer mi takve igrače nemozemo dovesti
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    haha ma da, I nisu jedini vjerujem. Još da je majo vlak tu di bi nam bio kraj
  • Armagedon13
    959
    Zanimljiv tekst u Jutarnjem(novine) o transfer politici ,navodno za sve imamo opciju B.Najveće želje Frigana i Kačavenda,ali i za njih se ima rezervno riješenje.
    Igrači iz Francuske Liga1.Šimić preferira to tržište
  • Orc123
    12.6k
    Inace toga Igora Thiaga je Ludogorec prije 2 god doveo za 1.3 mil eura sad odlazi za 7mil eura....realnp da je kod nas isao bi za 11-12....znaci da se moze nac dobar igrac za male pare samo treba si dat truda jer ako moze Ludogorec onda definitivno mozemo i mi...em samo puno veci klub, mozemo vise platiti, nesto bolja liga, redovito radimo velike transfere i redoviti smo clan europskih natjecanja.....tako da moze se....
  • Orc123
    12.6k
    Inace ja bi rađe stojkovica od Kacavende. Bio bi jeftiniji jer ulazi u zadnju god ugovora....
  • xyz
    840

Neka Dario sa Stojkovićem dogovori da dođe iduće ljeto besplatno...
  • Orc123
    12.6k

Moze link clanka?
  • maddaddam
    2.9k
    Napisano je da se radi o tiskanom izdanju.
    Greška kolege što nije poslikao i postavio.
  • Armagedon13
    959
    Jutros sam to pročitao u u kavu,mislio sam da će izaći i u digitalnom
  • Krizy
    59.2k
    Kačavenda propustio trening reprezentacije, vuče još probleme od operacije.
    Ne bih ga nikako dovodio, neka ide u Italiju za 8 milijuna :rofl:
  • Efes Pilsen
    11.8k
    Nadam se da nece bit novi Pjaca :worry:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.