• OsamŠest
    5.8k
    Ukoliko se Bari preko Cagliarija uspije plasirati u Seria A, meni je i dalje želja Marko Rog.

Ugovor ga veže do 2026., razumljivo slabija minutaža nakon one teške ozljede, cijena prema TM 3m eura (pretpostavljam da će padat), plaća mu je nešto iznad 1m eura godišnje ako se ne varam.

Izvedivo je to po meni..
  • vjeko1701
    16.6k
    Vjerojatno je izvedivo ali pitanje je u kakvom je on stanju. Iskreno ga nisam godinama gledao i nemam pojma u kojem je stanju.
  • Jaro
    10.5k
    Spomenut Albion Rrahmani - 22ogodisnji Kosovar, napadac, navodan interes Dinama, Ludogoreca, Ferencvarosa te iz Belgije i Nizozemske...
  • vjeko1701
    16.6k
    Osobno mi je malo čudno da nisu produžili s Badeljom. Od 38 utakmica, bio je njih 26 u startnih 11 i u svima odigrao punih 90 minuta. 4 puta je startao s klupe i bio im redovno kapetan...

Imao je 3 tjedna pauze krajem godine zbog "nepoznate ozlijede". Možda korona?
  • Orc123
    12.6k
    Taj kosovar bi bio jeftina opcija, a ima stvarno odlicnu statistiku i bio jako dobar u europi sto znaci da ima i europskog iskustva. Taj transfer sigurno ne prelazi 0,5 mil eura, mozda i manje, posto bi svakako to bio najveci transfer Balkanija, a ugovor mu jos 1g...vrijedilo bi riskirati taman da se i promasi jer nije sigurno neki novac u igri....
  • Infinity
    19k
    Mozda on ne zeli produziti, mozda ima neku bolju ponudu.
  • vjeko1701
    16.6k
    A možda, ali ovi su ušli u Serie A, ne znam baš koliko bolje od talijanskog prvoligaša može dobiti. Ne vjerujem da ga dovodi netko drugi iz talijanske prve lige.
  • bluelions
    400
    Spomenut Albion Rrahmani - 22ogodisnji Kosovar, napadac, navodan interes Dinama, Ludogoreca, Ferencvarosa te iz Belgije i Nizozemske...Jaro

Zašto ne kao 3. napadač i potencijal. Sigurno nije skup. Ima malo europskog iskustva, golove je zabio samo u kvalifikacijama za conference league. U grupama nije nažalost niti jedan...
  • Patak
    3.5k
    Ajmo po Badelja. Zamjena Mišiću, mentor mladim igračima. Igrač bez afera, Dinamovac.
  • NORTE
    17.7k
    Jedva čekam vidjeti kamo i za kakav novac će se prodati Frigani, Vipotniki, Kačevende itd ak ih ne uzme Dinamo.SAS1987
    Naravno, manje nego od dinama, ali ko ih jebe.
    Ako igrači sami ne traže dolazak k nama, niti imaju garanciju nastupanja, ni ne trebaju nam.
  • og1986
    2.9k
    Mi smo, naravno, provjerili priču u Maksimiru, a odgovor je opet bio isti, kao i svih prethodnih dana. Za Livakovića nije stigla niti jedna ponuda, niti službena, niti usmena. Ne samo kad se radi o klubu iz Saudijske Arabije, već i o svim drugim spominjanim klubovima. Nije bilo niti bilo kakvih kontakata. Ne samo za Livakovića, već i za sve ostale koji se spominju kao igrači koji bi mogli napustiti Maksimir, a tu prije svega mislimo na Brunu Petkovića, Josipa Šutala ili Luku Ivanušeca. U plavom klubu drže da bi se nešto moglo pomaknuti s mjesta nakon završetka Lige nacija.

Pišu sportske.
  • OsamŠest
    5.8k
    Kaj se mene tiče, ne mora se ni pomaknut. Joško će svoje odradit + naš ulazak u LP + Janković i sve će bit ok.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Ode mali Feye iz kustošije za barcu, 5 milja, dok se mi nećkamo jbg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.