• IstokKa96
    862
    Gavranovicu narednih dana istice ugovor, pise germanijak da nece produzivati s trenutnim klubom...
  • vjeko1701
    16.5k
    On je nažalost prošao godine u kojima bi bio na razini za nas. Osim ako za neku siću želi biti četvrta opcija zlu ne trebalo. Mislim da će ići negdje doma u Švicarsku završit karijeru.

Njega mi je uvijek malo žao jer mislim da je zadnjih par godina tu mogao biti pouzdana druga opcija koja dere po HNL-u. Navodno je i pričao da bi rado završio karijeru kod nas.
  • deda
    38.6k
    Marko Soldo će izgleda na posudbu u Zrinjski.
  • marcio amoroso
    43.4k

Možda bi mogao biti ono što je bio Budimir kad je Bjelica tek došao. Budimir je tu ulogu odigrao sjajno.
  • Orc123
    12.6k
    Dinamo Francuza zapratio na Inst, ocito sve rijeseno.....
  • marcio amoroso
    43.4k
    Dinamo Francuza zapratio na Inst, ocito sve rijeseno.....Orc123

Evo zapratili smo ga i mi sa zoninog profila. Nadam se da će biti bar u rangu Lauritsena. Neka mu je sa srećom.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Doći će pojačanja i prije nego sto se nadate, a od svih ovih igrača, sto ih spominjete ovdje zadnjih par mjeseci, doći će jedan do maksimalno dva i ne sigurno po cijenama o kojima piseteBosna86

m9ee7asxscdb6ooy.jpeg
  • Krizy
    59.1k
    Zanimljivo je da su i Bernauer i Theophile izdanci akademije Rennesa.
  • Bosna86
    12.3k
    Pisao bih ja i češće, ali mi se glupo gurati kraj Olivarija i Osvrtnika… Ljudi naprosto znaju… To sto još nijednog igrača nisu pogodili ne znaci da treba prestati prenositi njihove objave na Zoni i razglabati o tome danima

Petković će gotovo sigurno ostati u klubu… Svi upiti za njega su otprilike do 3 milje… Nitko u klubu to neće prihvatiti pa i po cijenu da besplatno napusti klub… Isto tako, njegova zenica je navikla na Monte Carlo… Neće ta sigurno u neke zabiti… Do superkupa će potpisati novi ugovor jer on nigdje ne može otići, a da se sve strane slože… Tako da opušteno i bez brige
  • NB86
    16.9k
    Petkov potpis po meni najvece pojacanje ovog prijelaznog roka
  • Captain America
    20.4k
    Konačno insajder kojem možemo vjerovat :cheer:
  • xavier
    12.1k
    Nemojte tako, naljutit ćete Osvrtnika pa nam više neće dijeliti svoje insajderske informacije :scream:
  • marcio amoroso
    43.4k
    Nemojte tako, naljutit ćete Osvrtnika pa nam više neće dijeliti svoje insajderske informacije :scream:xavier

A k tomu neće prenositi dojmove frendova analitičara iz belgijske lige :rofl:
  • Efes Pilsen
    11.8k
    E sad :lol: Upoznao sam lika iz Belgije na finalu EL koji tvrdi da je Data analyst u Dinamu, a nisam Osvrtnik :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.