• Zagi
    13.6k
    Goricu sam baš slabo pratio ove sezone.
    Navodno je imao neki spektakularni ne priznati gol, koje kolo?
  • Mlađi referent
    14.9k

Protiv Rijeke kad su ih tukli 1:0, tam negdje u četvrtom mjesecu

A i protiv Šibenika je zabio brutalan slobodnjak
  • Captain America
    20.4k
    Igrač poput Fruka će sigurno bit među onih 5-8 najavljenih igrača-low risk, high reward mladi nogometaš. Bišćan sigurno zna dosta o njemu tako da je i to plus. Ako je za nekih milijun eura, pozdravljam njegovo dovođenje.
  • Mlađi referent
    14.9k
    bolji on od jednog teklica (koji je imao bolju sezonu) a o teklicu se pise ko najvecem otkricu hnl-aNino Bule

Po mom sudu je Fruk puno školovaniji nogometaš od Teklića koliko god ovog drugog pratio hype

Vjv se to može pripisat nogometnim akademijama koje je ovaj prošao
  • Papastrumf
    20.5k
    Tironi rijetko kad piše gluposti kada se radi o transferima tako da vjerujem da tu ima nešto.
    Fruk sigurno nije trenutno pojačanje za dinamo (možda me razuvjeri kao i Oršić), ali kao neki zalog za budućnost možda i nije loša opcija.
  • NB86
    17.4k
    Po mom sudu je Fruk puno školovaniji nogometaš od Teklića koliko god ovog drugog pratio hypeMlađi referent

Jos je dvije godine mlađi

Meni kvaliteta ovog transfera ovisi o odsteti, ako bude jeftin svakako low risk, high reward a i pokazao se kao difference maker na razini hnl-a
  • deda
    42.1k
    Ako je odšteta do 500 keka dajem mu šansu.
  • Droljo
    23.4k
    Rekli smo dati povjerenje upravi i stručnom stožeru. Ako oni misle da je fruk taj nek dođe. Može otići za koju godinu bez minute odigrane u svetom dresu a može zabiti sa 30 metara u rašlje tijekom playoffa u 93 minuti i donjeti lp. Jedino nam ostaje pričekati dali uopće dolazi i ako dođe (dati podršku dečku) vidjeti di je i kakav je. Uvijek se nadam da takvi budu kod nas poludili kad imaju top igrače i nas iza sebe.
  • deda
    42.1k
    Meni se kod njega svida što je golove zabijao iz situacija koje je sam složio i izborio.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Ajde fala bogu da je mali igrac Fiorentine a ne Gorice. Mislim da mozete pretpostavit zasto :grin:
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    S obzirom da ga fiorentina tesko ima u planu, ugovor istjece za godinu dana, sumnjam u neku visoku odstetu, Biscan je upoznat s njegovim mogućnostima...ja sam za.

A hoce li ispasti top ili flop se ne moze reci ni za koga tako da...
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Ako je Bišćan zapeo za njega i ako ga se može uzet za neku sitnu lovu (do 800k), mogao bi nam to bit vrhunski transfer
  • Carrasco
    6.8k
    Sreća da nije igrač Gorice, bilo bi 3 milje i Janković.
  • Droljo
    23.4k

Ak je još godinu ugovor. Vele da ne računaju na njega. Ide to i đaba + postotak od prodaje.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ne volim ja osobno postotke od prodaje kad mi uzimamo. Je, ako se igrač ne pokaže, dobro dođe, ali ako se pokaže kasnije da moramo davat po 30-40% (velikog) transfera mi se ne sviđa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.