• Maksim Maksimirski
    7.1k
    Meni Theophile nije ništa lošiji nego kad je prije 5 godina došao u klub. Uostalom nema ni razloga da stoper sa 33 godine bude išta lošiji nego sa 28. Theo je bio standardan u prvih 11 sve do dolaska Čačića koji ''voli igrati fin nogomet po zemlji'' a Theo se kao nije uklapao u njegovu viziju pa ga je posjeo na klupu. Kod svih ostalih trenera je Theo bio zacementiran u prvih 11.

Sad ga se riješavamo jer mu ističe ugovor. To je postalo općeprihvaćeno i samorazumljivo- riješiti se Theophila. Razumio bih to da Theo inzistira da i dalje ima ugovor od 700-800 tisuća eura ali ako bi se moglo dogovoriti sa njim sniženje plaće ja bih ga definitivno ostavio. Bolje (pa čak i jeftinije) ostaviti Theophilea kao trećeg ili četvrtog stopera nego iskrcati milijun-dva eura za nekakvog Jelenića kao što se iskrcalo za Perkovića. Treba u obrani stara iskusnjara, čvrsta ruka, ne mogu svi stoperi biti U-23, treba i mentor, ćaća. Nitko bolji za to od Thea ali svjestan sam da je taj vlak prošao. On je najbolji dinamov stoper u zadnjih 20 godina, najviše je dao klubu i najbolje igračke godine je proveo u Dinamu. I sad sa 33 godine nije ništa lošiji (protiv Gorice ovu zadnju je bio među boljima na terenu) te je i dalje Nesta za sve ove perkoviće i jeleniće koji će ga zamijeniti. Nadam se da sam u krivu ali bojim se da je tako.
  • lucky luciano
    355
    tf7lkb3iwzsbmnzn.jpg

Očito ništa od Dinama :snicker:
  • OsamŠest
    5.8k

Valjda se još vozi prema Bragi, ipak je sve riješeno! :lol:
  • marcio amoroso
    43.5k

Theophile je vrhunski igrač i vrhunski profesionalac i s njim smo baš pogodili. Općenito bi volio da se praksa dovođenja iskusnih i dobrih stopera iz jačih liga nastavi i dalje. Pogodili smo i sa Tonelom i sa Cufreom jako dobro.
    Jedini je promašaj bio Nowotny, ali samo zato jer je bio izrauban ozljedama.
  • Ludovic IX
    9.2k
    https://www.24sata.hr/sport/komplicira-se-transfer-frigana-u-dinamo-rijeci-stigla-ponuda-s-otoka-koju-ce-tesko-odbiti-912710

- S bonusima transfer bi mogao doseći 10.000.000 €. Ime kluba još je tajna.
    znači iscurili iznosi, vjerojatno se zna i boja olovke s kojom će se potpisati ugovor ali se ne zna ime kluba.

samo nek ide ako netko nudi 6+ bonusi za njega
  • Olmic
    5.1k
    Bit ce na kraju Firgan, Vipotnik ili Petko, a dobit cemo Kulena :)
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Bemti Olmic kad ti to napises, a imas insajd info onda cemu se imamo nadat? :grin:
  • Olmic
    5.1k

Ma za ovo ne znam nista tako da moze bit svasta…
  • deda
    38.7k
    Bolje i Kulen nego da budemo gladni :cool:
  • marcio amoroso
    43.5k
    Dinamo je u jako nezavidnoj situaciji pred jako bitnu sezonu. U tu su nas situaciju dovela ova previranja u klubu kao prvo, i Ante Čačić kao drugo.

Mi jednostavno imamo situaciju da prije sezone imamo popunjenih 14 od 25 mjesta u kadru.
    To su sljedeći igrači:

Zagorac
    Nevistić

Moharrami
    B. Šutalo
    Ristovski
    Perić
    Perković

Ljubičić
    Bulat
    Mišić
    Baturina

Špikić
    Topić
    Drmić

Čak i od ovih 14 naoko sigurnih je moguće da se netko transferira. Vremena je jako malo, posla baš puno.

Imamo igrače na posudbama koji možda mogu pomoći u širini kadra, a sigurno mogu pomoći u spuštanju cijene kod pojačanja. Tu prije svega mislim na Štefulja, Tolića, Soldu, Jankovića, Marina, Ćužu i Emrelija.

Veliki, ali baš veliki posao čeka Šimića i ekipu. Nadam se da će složiti jebenu momčad jer budžet imaju, a imaju i koliko toliko dobar temelj.
  • SAS1987
    17.9k
    Dinamo mora pokazati gard prema "partnerskim" klubovima poput Maribora i Rijeke. Ak se oni prema nama ponašaju tržno i svije najbolje igraće prodaju drugim klubovima onda se isto tako mora ponašati i Dinamo prema njima. A ne da Rijeki godinama pomažemo sa igraćima (i lovom za Štefulje) a sad bi prodali Frigana negdje drugdje.
  • vjeko1701
    16.7k
    Ako oni zbilja imaju ponudu 6M + bonusi do 10M, nemamo o čemu pričati. Nije to neka razlika od 500k u odnosu na našu ponudu pa da se onda zamjera ciganjenje za realno siću. Ono kaj možemo je postaviti realnu cijenu za naše igrače tamo koje oni žele zadržati i to je to. Fer, korektno, bez nekih postavljanja i nitko se ne može ništa žaliti.
  • SAS1987
    17.9k
    Rijeka se prema Dinamu postavila tržno i ja samo kažem da to oćekujem od Dinama prema Rijeki. Isto vrijedi i za sve ostale klubove sa kojima radimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.