• Jurki
    27.9k
    jedna stvar su navijačke strasti, a drugo je bitisportaš na terenu — db-izbjeglica

Upravo to. E ove tvoje rijeci su me podsjetile na sam zavrsetak utakmice protiv Ludogorca. A prije prvog derbija ove sezone na Maksimiru.
    Igraci dosli pozdraviti navijace, a
    cijeli sjever pjeva "tovarske picke". I kaj se dogodilo. Igraci su lagano izignorirali takvo skandiranje sjevera.
    Gospoda
  • vjeko1701
    30.2k
    Tuđi čovik to ne more razumit... — vjeko1701
  • NitkoBitan
    39.9k
    Nasi se boje zapjevat "Jedna ce Torcida..." zbog Dalica koji forsira to neko jedinstvo a ovaj pjeva pogrdno o stanovnicima hrvatskoga grada. Ako ne bude nikakve reakcije od strane izbornika neka nasi igraci zapjevaju s nama na proslavi naslova.
  • flexXy
    3.4k
    Da mu je ovo prvi eksces jos bi imao obzira ako se pokaje. Ali ovo je vec 2.put da vrijeda 2.hrvatski grad, ako ga se ostavi u sastavu bit cu primoran navijat za Nizozemce u ligi nacija kao 90. protiv jugoslavije. Mene srce boli kad vidim da su Hrvati puni mrznje jedni prema drugima, ovo je prevrsilo svaku mjeru.
  • Dinamosaur
    3.6k
    ako ga se ostavi u sastavu bit cu primoran navijat za Nizozemce u ligi nacija kao 90. protiv jugoslavije — flexXy
    navijat za Nizozemce zbog kojeg to slučaja iz 90?
  • db-izbjeglica
    22.4k
    Nasi se boje zapjevat "Jedna ce Torcida..." — NitkoBitan

Nemaju se što bojati...al jednostavno nije primjereno da ljudi koji su javne ličnosti, aktualni reprezentativci, potencijalni reprezentativci pjevaju takvo što, jer oni nisu ti i ja i njihovi potezi se gledaju kroz drugačije oči i imaju drugačiju težinu...

Ćorluka je onomad pjevao i to je bilo pogrešno...
  • dotepenec
    98
    Bit ce zanimljivo u Rotterdamu ako bude ulazio u igru uopce. Sibencani i ostali prate reprezentaciju za razliku od magarčića pa ce biti svi zaprepastani kada dobije " ocekivano skandiranje" poslije ovog intelektualnog revanja i prozivanja za 2.ligu :lol:
  • Keyser Soze
    21.3k
    Pola "We Croatsa" su navijači Hajduka i cirkusanti, zanima me hoće li smjet pisnut kad krene kanonada prema Markanu
  • 1986-Pl
    192
    Jel kome aktivirana ulaznica za ligu nacija ili zna kako se aktivira
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Koji dio te muci? Moras skinut aplikaciju Uefa Tickets sa google playa, registrirat se u aplikaciji sa svojim mailom (ili prijavit ako vec imas racun u UEFA). Ako ti ti kupovao karte trebale bi ti bit u aplikaciji, ako ti je frend kupio kartu treba je poslat kroz aplikaciju na tvoj mail.
  • 1986-Pl
    192
    Instalirao sam ju, samo mi pise da je neaktivna ulaznica i da moram kliknut na "i" da pronađem kao kako bi bila aktivna, samo je problem sto nigdje ne mogu naci taj "i" haha
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Haahaha sad kuzim sta mislis. Svima je, na i kad kliknes u gornjem desnom kutu ide link na youtube video gdje ti objasnjavaju da ti se karta aktivira na ulazu, da moras imat bluetooth ukljucen i da na slijedecem prolazu skeniras za ulaz.
  • 1986-Pl
    192
    Aha oke, hvala
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.