• Mali Zeus
    19.3k
    Moram nabaviti broj od Radićevog dilera.
  • Ali
    2.7k
    Kažu iz hns-a da su oba penala za Šibenik trebala biti suđena.

Pa slijedom toga moj prijedlog je da VAR sudac: Ivan Matić dobije suspenziju 2 godine.

Amnestiran može biti samo ako ima snimku da je zvao glavnog preko radio veze i da se ovaj oglušio o zahtjev.

Jer ovom glavnom na terenu mogu pronaći opravdanje da nisi vidio, ali VAR tome i služi pogledaj snimku i javi da didje pogledati.

Vrijeme je da se krene u čišćenje sudačke organizacije od nesposobnih sudaca. Koji je rezultat i u čiju korist je odluka nebi smjeli biti elementi pri odlučivanju komisije o kaznama za suce.
  • San Lorenzo
    21.6k
    Kako sad dva, godinu dana slušamo naputke 'boarda' i da lopta koja se igraču od dijela tijela, u ovom slučaju stopala, odbije u ruku, to onda nije penal?!
    Nije čudo da su suci pogubljeni ko magarci u magli, kad imaju ovakve zakonodavce iznad sebe.

Za prvi se penal slažem i nije mi jasno iz kojeg se razloga nije sudio...i što je najjače sad kreće ofenziva jer je Šibenik oštećen za penale, suci ovo, suci ono - kod 4-0 deset minuta prije kraja. :yawn:
  • The Undertaker
    8.7k
    Kako sad dva, godinu dana slušamo naputke 'boarda' i da lopta koja se igraču od dijela tijela, u ovom slučaju stopala, odbije u ruku, to onda nije penal?!San Lorenzo

Ovo je, provjereno, izbačeno iz ovogodišnjih pravila.
    Ovo ostalo sve vrijedi. Čak se i sudački eksperti ne mogu dogovoriti.
  • Captain America
    20.4k
    Čak su i kese napisale na Faceu da su kontradiktorni :rofl:
  • vjeko1701
    18.4k
    Što se tiče odbijanja od vlastitog tijela, da zbilja je donekle izbačeno, u realnosti, promjenjeno je na to da nije kažnjivo ukoliko igrač ima loptu pod kontrolom pa sam sebe pogodi u ruku. Primjerice ona situacija s Petkovićem protiv Šibenika.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Zagrebačke novine :vomit: :vomit: :vomit:

ehd8o5uhycavxiyz.jpeg
  • Mali Zeus
    19.3k
    Pa dobro, nisu to baš zagrebačke novine. Al svejedno degutantno.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Čak su i kese napisale na Faceu da su kontradiktorni :rofl:Captain America

Jesu složili već video kompilaciju di su i kad bili pokradeni ili to tek ide?
  • NORTE
    19.6k
    Zagrebačke novine :vomit: :vomit: :vomit:marcio amoroso
    Još 2009. su na duplerici imali tekst o Hajduku i Torcidinoj krađi baklji koje su BBB za derbi sakrili u kavezu Poljuda.
    Neko vrijeme bili su i glavni medijski sponzor ZM-a.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Pa dobro, nisu to baš zagrebačke novine.Mali Zeus

Valjda je sjedište večernjaka u ZG. Nisu samo zagrebačke, hrvatske su, ali se izdaju u Zagrebu i na zagrebačkoj su adresi.
  • Mali Zeus
    19.3k
    Valjda je sjedište večernjaka u ZG. Nisu samo zagrebačke, hrvatske su, ali se izdaju u Zagrebu i na zagrebačkoj su adresi.marcio amoroso

Na to sam mislio, hrvatske, al što se tiče vlasništva nisu ni to iako da, izdaju se u Zagrebu. :)

Kaj kaže @NORTE, neko vrijeme su bili kao glasnogovornik Glave.

Inače zakon mi je kak klipane od 18, 19 godina zovu djeca. Zamišljaš kikiće koji još idu u vrtić.
  • Droljo
    20.8k
    To su ti dica. Komplet drugo značenje..
  • Krizy
    61.1k
    Nikola Serafimov, Mihail Caimacov, Mario Ćurić i Luka Hujber želje Osijeka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet