• NB86
    16.9k
    Katinic opet u prvoj za bravo, steta da nemamo nekog tko prati bravo da nam kaze kakav je tamo
  • OsamŠest
    5.7k
    Nakon interesa Arsenala, i Leeds gleda prema J. Šutalu.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Tamo je sad Sam Allardyce dosao, pitanje je trebaju li Leedsu tako kvalitetni igrači.
  • xyz
    840

Hahahahahaha... Krov je ipak jedna ili dvije razine više od našeg Josipa.
  • OsamŠest
    5.7k

I pitanje da li ostaju u ligi uopće..
  • Olmic
    5k
    Kaze Biki, bit ce prodaje i kupnje. Nema nikog tko ne moze otici

Livi, Ivanusec i Sutalo imaju najvise upita
  • Orc123
    12.4k

Biki? Biscan?
  • Olmic
    5k
    Imate na index konferenciju
  • Infinity
    18.9k
    Mogu otici svi sto se mene tice. Nitko nije nezamjenjiv i nitko nije vjecan. Mi vec pet godina drzimo visu razinu u odnosu na razdoblje od prije pet godina i vise.

Kako vrijeme ide tako me sve manje muce clanci o odlascima. Naravno da su mi odlasci nekih igraca teze pali, ali su svi zamijenjeni i Dinamo je drzao razinu, ako ne i bio bolji.

Sve je pocelo sa 'sta cemo bez Bjelice?'. Nakon toga je islo to da ce nas unistiti Mamic, pa su nas Krznar, Kopic i Cacic vodili prema raspadu. Sve su to pratili i odlasci igraca. Prvo smo razbijali glavu zbog Olma, koji je ostao sezonu duze nego su mnogi ocekivali, te je i to jedan od znakova da smo narasli kao klub. Neke je mucio i odlazak Sunjica. Kasnije su otisli Gvardiol, Majer, Gavranovic, Jakic, Franjic, a na kraju Orsic i Ademi.

Svatko od njih nam je na trenutke falio, al nismo bili 'prvaci svijeta' ni dok su oni bili u Dinamu. Odradili smo neke teske utakmice, osvojili bodove, uzeli titule i igrali dobre europske utakmice.

Mogu nam sad i ova piskarala bliska klubu, a i ona s juga rasprodati cijeli ekipu i opet cemo biti najbolji, bolji nego sto smo bili do sad. U klubu su radili neke failove, ali to nas nije unistilo, jer je bilo dovoljno dobrih odluka i ekipa nije izgubila na snazi.

Tko god da ode, doci ce bolji, a koga to pece, ima vremena da do kraja prijelaznog roka zivi u svojoj fantaziji.
  • San Lorenzo
    19.7k
    Jedina dva igrača koje ne bih prodavao su Ivanušec i Livaković, tim redosljedom.
  • Orc123
    12.4k
    Biscan vidi nesto u Topicu ali moram priznati da ja i ne vidim nesto....bar ne trenutno. Mozda neka 3. Spica iako je on krilo ali nekako mi nezgrapan za krilo pogotovo za seniorski nogomet. Jedino nije los u skoku pa bi mozda mogao biti 3. Napadac iako cak ni to mi nema neke logike. Ja bi ga radje dao negdje na posudbu pa da se pokaze i dokaze....ali sve je na Biscanu i ako on vidi u njemu potencijal da ostane nek ostane...
  • San Lorenzo
    19.7k
    Bišćan je s Topićem na treningu svaki dan po par puta...ti Topića vidiš jednom tjedno po 20-30 minuta...uviđaš li razliku?
  • bluepower86
    1k
    Da si bio na poljudu itekako bi vidio ono sto Biscan vidi u Topicu.Lp
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.