• morales
    232
    petković zasluzuje toliku placu sta je sve dinamu donio zadnjih godina a moze dat jos puno.dok drmić je tek dosao i ima toliku placu a puno nije donio....
  • og1986
    2.9k
    dok drmić je tek dosao i ima toliku placu a puno nije donio....morales

Ima toliku plaću jer nije plaćena odšteta za njega nego su to pretočili u plaću. I lik je protiv bodo glimta u produžecima donio ligu prvaka. A nije puno donio jel ?
  • og1986
    2.9k
    Livakoviću bih bez problema dao toliku plaću, ali petkoviću lijepi reći. Frende potrudi se u pretkolima i izbori ligu prvaka pa ćemo ti dat 1.3 milijuna ako treba. U suprotnom ništa.
  • morales
    232
    naspram petkovića nista,promasaj protiv salzburga jedan na jedan posred golmana opalio nas je kostao proljeća u europi
  • morales
    232
    za takve pare to mora zabijat,zato je i doveden
  • Captain America
    20.4k
    trebalo bi se gledat koliko igrac u buducnosti moze dat za klubNitkoBitan

Ne znam koji napadač može dati kao Petković za klub u idućih 5 godina. Bruno ima 28 godina, a predstavljaš ga kao da ima 38. Govorimo o najboljem duel napadaču u Ligi prvaka. Kako igra, ima iznenađujuće malo ozljeda tako da očito vodi brigu o sebi kolko god kritičari govorili suportno. Frigan i Vipotnik će ga zamijenit? Igrači kojima su Dinamo i Olimpija najjači protivnici dosad u karijeri bi za par mjeseci trebali nosit Dinamo protiv europskih velikana?

Bio je kljucan u nekim utakmicama ali mozda bi bio kljucan i netko drugi da je igrao na njegovoj poziciji tko zna.NitkoBitan

U klubu su u njegovo vrijeme njemu bili zamjene švicarski reprezentativci s iskustvom igranja Bundeslige i Premiershipa (jedan od njih je čak bio drugi najbolji strijelac Bundeslige nakon Lewandowskog). Ne znam kakve to igrače očekuješ u Dinamu kad ovakva 2 igrača nisu mogla prismrdit prvih 11 kraj Petka.

I ovako imamo neku mrsavu dobit nakon svake godine.NitkoBitan

Po hrvatskom zakonu udruga građana ne bi trebala poslovat s dobiti kolku ima Dinamo i plaćamo poreze svake godine, al idemo u off-topic.
  • og1986
    2.9k

A da ga nije bilo ne bi ni bili u ligi prvaka...
  • morales
    232
    hahahahah da samo radi njega smo u ligi prvaka,petković prvi gol izbacio 2 3 igraca i dao orši,a drugi zabio
  • og1986
    2.9k

Jesi bio na utakmici ? Aj mi reci kako smo igrali drugo poluvrijeme ? I kako kada je ušao Drmić
  • og1986
    2.9k
    1dplj6twz2s86xks.jpg

Evo ako još nekome nije jasno zašto Drmic ima toliku plaću. Može li se netko sjetiti koliko je vrijedio na kraju te sezone ? 2-3 milijuna? I došao besplatno, i evo glupa uprava mu zbog toga dala nešto veću plaću.

Kakvi debili a ?
  • morales
    232
    branili smo se citavo drugo poluvrijeme,a i u produzetku dok nismo dali gol iz kontre jel tako
  • og1986
    2.9k

Znaš o toj tekmi ko moja baba vidim...
  • Jurki
    18.5k
    Da nebu svađe ajmo se mi rijesiti Petkovica i Drmica jer ocito ni jedan ne valja.

U spici nam nek igraju Kulen i Emreli.
  • morales
    232
    da kad je uso drmić zaigrali smo ko city
  • og1986
    2.9k

Bravo. Vidiš kako si pametan. Zato i vrijedi te novce... :clap:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.