• og1986
    2.9k
    Livakoviću bih bez problema dao toliku plaću, ali petkoviću lijepi reći. Frende potrudi se u pretkolima i izbori ligu prvaka pa ćemo ti dat 1.3 milijuna ako treba. U suprotnom ništa.
  • morales
    232
    naspram petkovića nista,promasaj protiv salzburga jedan na jedan posred golmana opalio nas je kostao proljeća u europi
  • morales
    232
    za takve pare to mora zabijat,zato je i doveden
  • Captain America
    20.4k
    trebalo bi se gledat koliko igrac u buducnosti moze dat za klubNitkoBitan

Ne znam koji napadač može dati kao Petković za klub u idućih 5 godina. Bruno ima 28 godina, a predstavljaš ga kao da ima 38. Govorimo o najboljem duel napadaču u Ligi prvaka. Kako igra, ima iznenađujuće malo ozljeda tako da očito vodi brigu o sebi kolko god kritičari govorili suportno. Frigan i Vipotnik će ga zamijenit? Igrači kojima su Dinamo i Olimpija najjači protivnici dosad u karijeri bi za par mjeseci trebali nosit Dinamo protiv europskih velikana?

Bio je kljucan u nekim utakmicama ali mozda bi bio kljucan i netko drugi da je igrao na njegovoj poziciji tko zna.NitkoBitan

U klubu su u njegovo vrijeme njemu bili zamjene švicarski reprezentativci s iskustvom igranja Bundeslige i Premiershipa (jedan od njih je čak bio drugi najbolji strijelac Bundeslige nakon Lewandowskog). Ne znam kakve to igrače očekuješ u Dinamu kad ovakva 2 igrača nisu mogla prismrdit prvih 11 kraj Petka.

I ovako imamo neku mrsavu dobit nakon svake godine.NitkoBitan

Po hrvatskom zakonu udruga građana ne bi trebala poslovat s dobiti kolku ima Dinamo i plaćamo poreze svake godine, al idemo u off-topic.
  • og1986
    2.9k

A da ga nije bilo ne bi ni bili u ligi prvaka...
  • morales
    232
    hahahahah da samo radi njega smo u ligi prvaka,petković prvi gol izbacio 2 3 igraca i dao orši,a drugi zabio
  • og1986
    2.9k

Jesi bio na utakmici ? Aj mi reci kako smo igrali drugo poluvrijeme ? I kako kada je ušao Drmić
  • og1986
    2.9k
    1dplj6twz2s86xks.jpg

Evo ako još nekome nije jasno zašto Drmic ima toliku plaću. Može li se netko sjetiti koliko je vrijedio na kraju te sezone ? 2-3 milijuna? I došao besplatno, i evo glupa uprava mu zbog toga dala nešto veću plaću.

Kakvi debili a ?
  • morales
    232
    branili smo se citavo drugo poluvrijeme,a i u produzetku dok nismo dali gol iz kontre jel tako
  • og1986
    2.9k

Znaš o toj tekmi ko moja baba vidim...
  • Jurki
    20.9k
    Da nebu svađe ajmo se mi rijesiti Petkovica i Drmica jer ocito ni jedan ne valja.

U spici nam nek igraju Kulen i Emreli.
  • morales
    232
    da kad je uso drmić zaigrali smo ko city
  • og1986
    2.9k

Bravo. Vidiš kako si pametan. Zato i vrijedi te novce... :clap:
  • xavier
    12.1k

Daj shvati da su Drmić i Petković sasvim različiti tipovi igrača i ako Drmića procjenjuješ po tome koliko je na terenu sličan Petku, da, onda je stvarno jako loš. No ako gledaš učinak, onda je zapravo dosta dobar.

Što je trebao? Zabijati golove dok je sjedio na klupi?
  • Ludovic IX
    10.2k
    ali treba i objasniti da povećanje plaće petku za 400k nije ništa u odnosu ako ga izgubimo iduću godinu besplatno npr a umjesto njega igra kule za tih 400k i da 10% koliko nam petko da
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.